Petter Stordalen:

- Å bli forelsket er veldig fint

Hotellkongen har hatt et krevende år. Nå roser han imidlertid kjæresten, Märta, for å spre glede i tunge tider.

FORELSKET: Hotellkongen Petter Stordalen snakker ut om den tunge tida, og hvorfor den nye kjæresten har vært god å ha. Foto: Fredrik Hagen / NTB
FORELSKET: Hotellkongen Petter Stordalen snakker ut om den tunge tida, og hvorfor den nye kjæresten har vært god å ha. Foto: Fredrik Hagen / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Hotellgiganten Petter Stordalen (58) har mildt sagt hatt et krevende år karrieremessig. Som følge av coronapandemien har han hittil måttet permittere og dels si opp 7500 ansatte.

Ifølge Dagens Industri forventer han en nedgang i omsetning på 6,5 milliarder fra mars til slutten av året.

Når det gjelder privatlivet kan det imidlertid se ut til å gå bedre. 58-åringen fant nemlig tidligere i år lykken med svenske Märta Elander Wistén (30).

Kjærligheten blomstret midt i pandemien, og nå innrømmer 58-åringen at livet i lockdown har vært svært mye lettere med Märta ved hans side.

- En styrke i krevende tider

Han forteller nemlig til Dagens Industri, gjengitt av Expressen, at pandemien har vært lik for han som for de aller fleste, og at det har gitt et svært begrenset sosialt liv.

- Men jeg har familien min, barna mine og Märta, som har vært der. I jula skal jeg besøke mora mi og møte søsknene mine, og jeg holder på smittevernreglene. Det har vært en helt uvirkelig situasjon, forteller han til avisa.

Petter og Märta ble som nevnt et par midt i pandemien, men det var ikke før i høst de følte seg klare for å bekrefte forholdet. Petter har tidligere uttalt at de møttes ved en tilfeldighet og fortsatte å holde kontakten med hverandre, før de seinere havnet i lockdown sammen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer