«BLOGGERNE»: 12. januar neste år har serien «Bloggerne» premiere, der fire norske bloggere blir fulgt av et kamerateam i over et halvt år. Foto: Bjørn Wad / TV 2
«BLOGGERNE»: 12. januar neste år har serien «Bloggerne» premiere, der fire norske bloggere blir fulgt av et kamerateam i over et halvt år. Foto: Bjørn Wad / TV 2Vis mer

- Å snakke om mensen og sex er lett å glemme at kommer på TV

Bloggerne blottlegger seg i ny TV-serie.

(Dagbladet): Bloggerne er å se overalt. På forsida av magasiner, med navnene sine på klesmerker, i avisenes sladrespalter og snart også på TV-skjermen.

12. januar neste år har «Bloggerne» premiere, en TV 2 Bliss-serie der fire norske bloggere blir fulgt av et kamerateam i over et halvt år. Bloggerne som medvirker i serien er Suzanne Aabel, Sophie Elise Isachsen, Emilie Nereng og Marna Haugen.

- Har bydd på seg selv «Bloggerne» handler om fire bloggere på ulike stadier i livet, fra ulike steder i landet, og med ulike personligheter. Gjennom serien følger man deres små og store opp- og nedturer.

- Blogging og bloggere er nytt, interessant og ikke minst så er det en spennende arena, forteller programredaktør Bård Eriksen til Dagbladet og fortsetter:

- Vi har funnet fram til fire spennende, engasjerende og ganske ulike jenter som har bydd på seg selv gjennom opptakene. Vi er veldig godt fornøyde med tilliten de har vist til TV-teamet og åpenheten deres.

- Veldig personlig En av Norges største bloggere, Sophie Elise Isachsen (18), er en av jentene som er med i serien. Hun gleder seg til å vise folk sitt sanne jeg, og forteller at det inntrykket mange har av henne ikke er riktig:

Artikkelen fortsetter under annonsen

- Det er mange som har sagt at jeg virker så sårbar og ydmyk på TV, og at de blir overrasket da de trodde jeg var mer selvgod og direkte. I serien kommer det fram at jeg faktisk er veldig usikker, mye på grunn av kommentarer og tilbakemeldinger jeg har fått på bloggen, sier Isachsen til Dagbladet.

Hun forteller at det ikke tok lang tid før hun ble vant til å ha kameraer rundt seg, og at alt som sies og gjøres er helt ekte og naturlig.

- Det er jo ikke sånn at jeg forteller mine største hemmeligheter, men man får se mine følelser, mitt privatliv og mitt kjærlighetsliv, sier 18-åringen og fortsetter:  

- Mye av det som vises er veldig personlig og det blir en del følelser. De var med meg i russetiden, da jeg gjennomgikk en neseoperasjon og de filmet også mye når jeg var med kjæresten min. 

- Noen ting jeg håper ikke er med Harstad-jenta står bak bloggen «Sophie Elise» som i skrivende stund innehar tredjeplassen på Norges offisielle bloggliste, og har daglig mellom 40 000 og 50 000 unike lesere.

Etter å ha skrevet om serien på bloggen har mange av Sophie Elises lesere uttrykt at de gleder seg til å se henne på TV-skjermen.

- Leserne mine synes det er kjempespennende og mange har venta på noe sånt som dette. Jeg har jo bygget opp et forhold med dem over tre år, men så langt har de bare fått sett den sterke versjonen av meg. Nå får de se den svake og ekte, forteller Isachsen.

- Hvordan blir det å se seg selv på TV?

- Jeg er litt nervøs, og grugleder meg til å se serien. Når man sitter med en nær venninne og snakker om mensen og sex er det lett å glemme at det kunne komme på TV. Det er noen ting jeg håper ikke er med i serien, ler toppbloggeren.  

TOPPBLOGGER: En av Norges største bloggere, Sophie Elise Isachsen (18), er en av jentene som er med i serien «Bloggerne» på TV 2 Bliss. Foto: Bjørn Wad / TV 2
TOPPBLOGGER: En av Norges største bloggere, Sophie Elise Isachsen (18), er en av jentene som er med i serien «Bloggerne» på TV 2 Bliss. Foto: Bjørn Wad / TV 2 Vis mer