Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Aaron Carter ilagt besøksforbud

Får ikke oppsøke broren på ett år.

IRRITABEL: Aaron Carter var på rød løper under premieren av TV-programmet «Marriage Boot Camp». Skandalestjerna ble nylig ilagt besøksforbud av broren Nick Carter, kjent fra gruppa Backstreet Boys. Video: NTB/Splash DV. Vis mer

I september ble det kjent at forholdet mellom Backstreet Boys-stjerna Nick Carter og lillebroren Aaron Carter var svært anstrengt.

Ilagt besøksforbud

I et innlegg på Twitter avslørte Nick at han og søsteren Angel Carter gikk sammen for å få et besøksforbud for broren, Aaron.

Bakgrunnen for det skal ifølge Nick være brorens truende oppførsel.

- I lys av Aarons stadig mer alarmerende oppførsel, og at han nylig tilsto at han hadde tanker og intensjoner om å drepe min gravide kone og ufødte barn, hadde vi ikke noe annet valg enn å gjennomføre alle mulige tiltak for å beskytte oss selv og vår familie, skrev Nick i Twitter-innlegget.

Og Nick Carter fikk rettens medhold. Aaron, som ikke møtte i retten i dag, ble ilagt besøksforbud og får ikke lov til å oppsøke sin egen bror på ett år, skrive TMZ.

- Mine advokater og jeg er overlykkelige over at vi ikke må snakke med dem på ett år, skriver Carter på Twitter i kjølvannet av dommerens avgjørelse.

Den avgjørelsen kommer en dag etter at han også ble ilagt besøksforbud mot tvillingsøstera Angel og hennes familie.

- Jeg flytter

I forbindelse med besøksforbudet mot Angel og hennes familie, møtte for øvrig Aaron Carter i retten. Ifølge TMZ skal han ha vært rasende, men ikke først og fremst på grunn av besøksforbudet.

Dommeren fortalte nemlig Aaron at han er for farlig til å ha våpen. Til det svarte Carter at han kommer til å flytte til en annen stat.

- Tapte rettssaken. Tapte alt. Jeg må flytte så fort som mulig, skrev Carter på Twitter.

I forbindelse med at Nick Carter gikk rettens vei for å få besøksforbud, avviste Aaron at han skal ha kommet med drapstrusler.

«Jeg er forbauset over anklagene mot meg. Jeg ønsker ikke å skade noen, spesielt ikke familien min», skrev han.

«Alt jeg ber om er at familien min skal la meg være i fred. Dette er blod. Ikke kjærlighet. Jeg vil aldri være rundt deg. Jeg er den som sa at jeg er ferdig, men så sender du meg dette?!» skrev Aaron

Bipolar lidelse

Den 31 år gamle sangeren skal ifølge US Weekly nylig ha avslørt at han har blitt diagnostisert med bipolar lidelse, i tillegg til andre psykiske lidelser. Det gjorde han i en episode av «The Doctors».

- Den offisielle diagnosen er at jeg lider av flere personlighetsforstyrrelser, schizofreni, akutt angst og manisk depresjon, sa Aaron under tv-programmet, og ramset opp en rekke medisiner som han har fått foreskrevet.

Etter at videoklippet kom ut fra ovennevnte episode, fortalte Aaron til TMZ at han er mentalt stabil, og benektet for at han hadde noen mentale helseproblemer.

Videre hevdet 31-åringen at episoden hadde blitt redigert slik at det så ut til at han var diagnostisert med flere psykiske lidelser.

Ifølge US Weekly skal produsentene bak tv-programmet «The Doctors» ha fortalt til TMZ at episoden ikke ble redigert slik Aaron hevdet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media