Abba-medlemmenes liv etter suksessen

Alkoholproblemer, prinsessetittel, isolasjon og milliardærstatus.

DEN GANG DA: Fra debuten i 1972 til bruddet 10 år senere, gjorde Abba braksuksess verden over. De regnes i dag som ett av tidenes mest suksessrike grupper, men kommer neppe til å gjenforenes. Foto: STELLA PICTURES
DEN GANG DA: Fra debuten i 1972 til bruddet 10 år senere, gjorde Abba braksuksess verden over. De regnes i dag som ett av tidenes mest suksessrike grupper, men kommer neppe til å gjenforenes. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): «Waterloo». «Mamma Mia». «Dancing Queen». «The Winner Takes It All». «Waterloo». «Mamma Mia». «Dancing Queen». «The Winner Takes It All».

I 1982 ga Abba opp et halvferdig album og forlot studio. Året etter var eventyret var over. I mai ble Abba-Museet i Stockholm åpnet, og i august selges en eksepsjonell Abba-samling - 25 000 objekter - til høystbydende.

Med Dagbladet Pluss kan du dykke ned i en verden av eksklusivt innhold som berører, beriker og begeistrer

Kom tett på de sterke historiene. Bli med på innsiden og bak fasaden. Ta gode valg i hverdagen ved hjelp av våre tips, tester og guider.

29,-

1 uke

(Fornyes automatisk til 29,-/uke)

79,-

1 måned

(Fornyes automatisk til 79,-/mnd)
Billigst

179,-

3 måneder

(Fornyes automatisk til 179,-/kvartal)

Du kan si opp når som helst.
Her finner du bruker- og abonnementsvilkår.

Trygg betaling med:

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer