Du leser nå Dagbladet Pluss
DEN GANG DA: Fra debuten i 1972 til bruddet 10 år senere, gjorde Abba braksuksess verden over. De regnes i dag som ett av tidenes mest suksessrike grupper, men kommer neppe til å gjenforenes. Foto: STELLA PICTURES
DEN GANG DA: Fra debuten i 1972 til bruddet 10 år senere, gjorde Abba braksuksess verden over. De regnes i dag som ett av tidenes mest suksessrike grupper, men kommer neppe til å gjenforenes. Foto: STELLA PICTURES Vis mer

Abba-medlemmenes liv etter suksessen

Alkoholproblemer, prinsessetittel, isolasjon og milliardærstatus.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): «Waterloo». «Mamma Mia». «Dancing Queen». «The Winner Takes It All». «Waterloo». «Mamma Mia». «Dancing Queen». «The Winner Takes It All».

I 1982 ga Abba opp et halvferdig album og forlot studio. Året etter var eventyret var over. I mai ble Abba-Museet i Stockholm åpnet, og i august selges en eksepsjonell Abba-samling - 25 000 objekter - til høystbydende.

Prøv Pluss for 1 krone

Få tilgang på egne premiumartikler, videodokumentarer, eAvisa og Magasinet.

PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes automatisk til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes automatisk til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes automatisk til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes automatisk til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer