Absurd hundevideo, voldsanklager og skilsmisse: Dette kranglet de om

Den mye omtalte skilsmissen mellom Johnny Depp og Amber Heard. 

TRUBULENT SLUTT: Ekteskapet mellom Hollywood-stjernene Johnny Depp og Amber Heard fikk en turbulent slutt, som ble mye omtalt i media. Partene ble enige om et forlik tirsdag. Foto: REUTERS/Kevork Djansezian, NTB scanpix
TRUBULENT SLUTT: Ekteskapet mellom Hollywood-stjernene Johnny Depp og Amber Heard fikk en turbulent slutt, som ble mye omtalt i media. Partene ble enige om et forlik tirsdag. Foto: REUTERS/Kevork Djansezian, NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Etter bare 15 måneders ekteskap, søkte skuespiller og modell Amber Heard (30) om skilsmisse fra Hollywood-stjerna Johnny Depp.

Grunnene var mange, og det kan være lett å miste fotfeste i antall nyhetssaker om det mye omtalte paret.

I går ble det bekreftet av AP at Heard hadde trukket voldsanklagene mot Depp, og at de to hadde inngått et forlik i skilsmissesaken.

Striden har likevel vært lang, og har inneholdt mange elementer. Dette kranglet stjerneduoen om:

Kortvarig ekteskap

Det var i oktober 2009 at skuespillerne møttes for første gang. Det var under innspillingen av «The Rum Diary», der de spilte hverandres flammer. Det skulle imidlertid ta en del år før det blusset opp en ekte romanse mellom de to.

I starten av 2013 ble de observert sammen en rekke ganger, og i januar året etter kom nyheten om at Heard og Depp hadde forlovet seg.

Heard har derimot uttalt at forholdet begynte så tidlig som i 2012, ifølge E Online. Det er samme år som Depp skilte seg fra sin forrige kone, Vanessa Paradis.

Den 3. februar i 2015 ga paret hverandre sitt ja under en privat seremoni i Los Angeles. Siden har de vært et av Hollywoods mest omtalte par. Det skulle snart gå nedover.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer