Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Adele overrasket nok en gang etter London-brannen: - Hun dukket opp på stasjonen

Stjerna ønsket å vise sin medfølelse for andre gang etter den dramatiske brannen.

OVERRASKET: Adele overrasket en rekke brannmenn på Chelsea brannstasjon da hun dukket opp med kaker. Foto: AP / NTB Scanpix
OVERRASKET: Adele overrasket en rekke brannmenn på Chelsea brannstasjon da hun dukket opp med kaker. Foto: AP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Det var på onsdag i forrige uke det tok fyr i en 24 etasjer høyblokk i London. Det er antatt at den dramatiske brannen tok liv av 79 personer, og det fryktes fortsatt at flere er døde.

KOSTE SEG: Alt kan tyde på at brannmennene satt pris på stjernas besøk. Foto: AP / NTB Scanpix
KOSTE SEG: Alt kan tyde på at brannmennene satt pris på stjernas besøk. Foto: AP / NTB Scanpix Vis mer

En rekke kjendiser ønsket å vise sin medfølelse. Blant annet har Jamie Olivier (42) åpnet restauranten for de berørte, Adele (29) besøkte Grenfell Tower og Rita Ora (26) delte ut vann.

Hendelsen har preget hele Storbritannia, inkludert den britiske kongefamilien, som fredag besøkte ofrene fra den voldsomme brannen. Det var under dette møtet prins William (34) brøt en eldgammel protokoll. Han klemte nemlig en av de berørte og bildet har gått viralt.

Nesten en uke etter brannen har kjendisene enda ikke sluttet å overraske. Nylig besøkte nemlig den verdensberømte artisten Adele brannmennene på Chelsea brannstasjon.

Drakk te med brannmennene

29-åringen skal ha hatt med seg både kaker og te under sin visitt. Dette skriver nyhetsstedet AP.

Londons brannavdeling har postet bilder av brannmenn sammen med stjerna på Twitter. Hun skal ha hatt et ønske om å få takke dem for deres arbeid under den grusomme brannen i Grenfell Tower.

Saken fortsetter under bildet.

HADDE MED KAKE: Adele skal ha hatt med seg kaker til brannmennene. Hun tok seg også tid til å ta en kopp te med de for å vise sin takknemmlighet. Foto: AP / NTB Scanpix
HADDE MED KAKE: Adele skal ha hatt med seg kaker til brannmennene. Hun tok seg også tid til å ta en kopp te med de for å vise sin takknemmlighet. Foto: AP / NTB Scanpix Vis mer

De som jobbet på brannstasjonen skal trolig ha fått seg en stor overraskelse da «Hello»-sangeren dukket opp.

- Hun dukket opp på stasjonen og banket på vinduet og sa hun hadde noen kaker til oss, forteller stasjonsleder Ben King.

- Vi åpnet døren og da tok hun av seg solbrillene og sa: «Hei, jeg er Adele», legger han til.

Storbritannias brannmenn har blitt møtt med kjærlighet og støtte den siste tiden etter at de under den voldsomme brannen prøvde å redde så mange de klarte.

- Vi er så takknemmlige for alles støtte, skrev brannvesenet i London på Twitter.

En av brannmennene har postet bilder av stjerna på Facebook.

- Det er ikke hver dag den fantastisk jordnære og omsorgsfulle Adele stikker innom Chelsea brannstasjon for en kopp te og hygge, skrev han.

Saken fortsetter nedenfor.

Besøkte Grenfell Tower

Da Adele besøkte Grenfell Tower i London onsdag kveld var hun ikke redd for å vise følelser. Dette skriver The Telegraph.

Hun har i ettertid blitt hyllet av fans i sosiale medier for hvordan hun taklet situasjonen. Det skal ha vært måten hun viste sin støtte på, framfor ønsket om å tiltrekke seg oppmerksomhet, som fikk ros.

Saken fortsetter under bildet.

GA KLEMMER: Adele viste sin medfølelse ved å dele ut klemmer og støtte til de berørte etter London-brannen. Foto: Reuters / NTB Scanpix
GA KLEMMER: Adele viste sin medfølelse ved å dele ut klemmer og støtte til de berørte etter London-brannen. Foto: Reuters / NTB Scanpix Vis mer

«Hello»-sangeren har nemlig ikke gitt noen tegn til pressen på at hun skulle dit eller at hun har vært der - noe fans tydelig er takknemlige for.

- Det at Adele har dratt til Grenfell Tower uten å si et ord om det beviser bare hvor oppriktig hun er. Adele er en engel, hun fortjener alt i verden, hun har det største hjertet, så stolt av henne, skrev en fan på Twitter.

Adele var til stede sammen med ektemannen Simon Konecki (43) og de begge viste sin medfølelse.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!