Adele:

Adele tok med ofre fra brannen i Grenfell Tower på kino

– Så mye kjærlighet og innsats for Grenfell-barna.

OVERRASKER: Nok en gang overrasker den berømte sangeren, Adele, fansen. Nå har hun tatt med ofre fra brannen i Grenfell Tower på kino. Foto: NTB Scanpix
OVERRASKER: Nok en gang overrasker den berømte sangeren, Adele, fansen. Nå har hun tatt med ofre fra brannen i Grenfell Tower på kino. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): 14. juni tok det fyr i en 24 etasjer høyblokk i London. Det er antatt at den dramatiske brannen tok livet av 80 personer, og flere hundre mennesker ble hjemløse.

Flere av Storbritannias største stjerner viste sin medfølelse og tilbød seg å hjelpe på flere områder. Blant annet åpnet Jamie Olivier (42) restauranten sin for de berørte, Adele (29) besøkte Grenfell Tower og Rita Ora (26) delte ut vann.

Nesten to måneder seinere er fremdeles den verdens berømte artisten, Adele en viktig støttespiller for de berørte. Nylig tok hun nemlig med seg flere barn som overlevde den grusomme brannen på kino, og i ettertid har stjerna blitt hyllet av besteforeldrene til en ung gutt på sosiale medier.

«Hello»-sangeren tok med seg barna på en forhåndsvisning av «Despicable me 3» på Whitleys kino i London, hvor 29-åringen lot barna få møte flere av karakterene fra filmen.

Hun poserte også gladelig for bilder, noe som har blitt delt på Twitter i ettertid, ifølge The Telegraph.

– Den fantastiske Adele tok med barnebarna våre på kino. Så mye kjærlighet og innsats for Grennfell-barna – Takk, skriver Greg Weir, som hevder han er besteforelder til et av barna, på sin Twitter-konto.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer