Adelén om ryktene: - Vi er ikke kjærester

Artisten avviser at det har oppstått søt musikk mellom henne og dansepartner Benjamin Jayakoddy.

- IKKE KJÆRESTER: Etter at Adelén og dansepartner Benjamin klinte til på direkten under en «Skal vi danse»-sending for to uker siden har ryktene svirret om hvorvidt de to har et kjærlighetsforhold. Det avviser Adelén, men hun bekrefter at de to kommer veldig godt overens. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures
- IKKE KJÆRESTER: Etter at Adelén og dansepartner Benjamin klinte til på direkten under en «Skal vi danse»-sending for to uker siden har ryktene svirret om hvorvidt de to har et kjærlighetsforhold. Det avviser Adelén, men hun bekrefter at de to kommer veldig godt overens. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella PicturesVis mer

(Dagbladet): Etter at Adelén Rusillo Steen og Benjamin Jayakoddy overrasket med et «Skal vi danse»-kyss på direkten for to uker siden, har ryktene svirret om dansepartnerne.

18-åringen avviser imidlertid overfor Dagbladet at hun og Jayakoddy er kjærester.

- Det er spekulasjoner, sier Steen, og legger til:

- Jeg har vært veldig heldig. Vi kommer veldig godt overens.

Artisten ble tidligere denne uka diagnostisert med infeksjon i tarmen, men valgte på tross av legens anbefaling å fortsette dansetreningen.

- Jeg kjente på egen kropp at jeg kunne klare det, og valgte å gi jernet, sier Steen.

Heier på jentene Til stede i «Skal vi danse»-studio lørdag var A1-medlem og tidligere deltaker Ben Adams. Briten kom til finalen i 2012, men måtte gi tapt for Hanne Sørvaag.

- Jeg tror jentene er mine «Skal vi danse»-favoritter, sier Adams til Dagbladet.

Boyband-medlemmet spår at Adelén til slutt stikker av med seieren.

- Hun var virkelig intens i kveld. Jeg tror hun kommer til å vinne - men jeg håper at Katarina vinner. Jeg har kjent henne lenge, sier Adams om programledervenninna.

- Vondt i hodet Til tross for at Tor Fløysvik skal ha blitt slått ned i Nordmarka fredag var han til stede som gjestedommer i «Skal vi danse» lørdag.

- Jeg har jævla vondt i hodet, og skal få fjernet flere fragmenter fra nesa til uken, sier Fløysvik om helsetilstanden.

I løpet av kvelden har Fløysviks tilbakemeldinger flere ganger skilt seg fra de andre dommernes.

Mens dommerkollega Cleve ga ni poeng til Katarina Flatland, ga Fløysvik kun seks poeng. Og der de tre andre dommerne klinket til med henholdsvis ni, ti og ti poeng til Adelén, ga Fløysvik en lunken sjuer.

- Hvorfor skiller dine tilbakemeldinger seg tidvis fra de andre dommernes?

- Jeg driver med undervisning 24/7. Jeg vet ikke om det har noe med det å gjøre - at jeg vektlegger andre ting. Det gjør noe med deg å reise hundre ganger til Øst-Europa for å undervise eliten i dans, sier Fløysvik til Dagbladet.

- Du har blitt omtalt som «strenge-Tor» på grunn av dine tilbakemeldinger. Hva tenker du om det?

- Jeg har også blitt kalt gammel gris og mye annet rart, sier Fløysvik, og legger til:

- Ærligheten er for meg det viktigste. Jeg tror danserne setter pris på det.

- Kommer utenfra Dommerkollega Trine Dehli Cleve tror noe av grunnen til at Fløysviks tilbakemeldinger tidvis skiller seg fra hennes, Filipenkos og Lingjærdes er at de tre har fulgt kjendisenes utvikling gjennom hele sesongen.

- Tor kommer utenfra, og ser kanskje andre ting enn oss, sier Cleve.

Meddommer Merete Lingjærde synes egentlig at det har vært ganske jevn dynamikk i dommerpanelet lørdag kveld.

- Det har vært uenighet slik det har vært ellers, men jeg ser ikke så stor forskjell. Men jeg synes han gikk veldig lavt ett sted, sier Lingjærde.

Også hun påpeker at Fløysvik ser deltakerne med friske øyne.

- Vi har fulgt deltakerne gjennom alle programmene. Det påvirker oss også. Vi har sett deres potensiale og vet når de har levert bedre tidligere, sier dansedommeren.

- Tor har ikke det samme sammenlikningsgrunnlaget.

BLANDA DROPS: Gjestedommer Tor Fløysviks (til høyre) tilbakemeldinger skilte seg tidvis fra de andre dommernes lørdag kveld. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures
BLANDA DROPS: Gjestedommer Tor Fløysviks (til høyre) tilbakemeldinger skilte seg tidvis fra de andre dommernes lørdag kveld. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures Vis mer