Sia:

Adopterte to i all hemmelighet

Sia har holdt de to nye sønnene hemmelig.

BLE MAMMA TIL TO: Artisten Sia Furler har i hemmelighet adoptert to myndige gutter. Nå forteller hun hvordan det går. Foto: NTB Scanpix
BLE MAMMA TIL TO: Artisten Sia Furler har i hemmelighet adoptert to myndige gutter. Nå forteller hun hvordan det går. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Popstjerna Sia Furler (44) er kjent som en av de mer mytiske artistene verden har å by på. Hun uttaler seg sjelden om privatlivet sitt, og har blitt godt kjent for å skjule ansiktet - om det så er under en stor hatt eller med en gedigen parykk.

Derfor blir alle uttalelser om hennes privatliv ofte plukket opp av fans og pressen, for å forsøke å få et mer sammensatt inntrykk av henne.

Da hun i starten av januar avslørte at hun hadde blitt mamma i all hemmelighet, vekket det derfor naturligvis interesse hos flere. Hun fortalte i en bisetning i et intervju med GQ at hun hadde adoptert en sønn.

Magasinet gjorde ikke noe større poeng ut av avsløringen, men en rekke internasjonale medier plukket opp saken. Og det ble det med - helt fram til nå. Artisten kan nemlig avsløre at hun ikke bare har adoptert én gutt, men to.

Nye sønner

Det var i et intervju med «The Morning Mash Up» at den overraskende avsløringen kom fra artisten. Der kunne hun fortelle at hun altså har adoptert to gutter i tenåra, som hadde blitt for gamle for fosterprogrammene de var inne i.

- Jeg adopterte to sønner i fjor. De var begge 18 - nå har begge to blitt 19. De ble for gamle for fosterforeldre. Jeg elsker dem, forteller hun i intervjuet, ifølge People.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer