Carola Häggkvist:

Advarer: - Ikke gjør dette

Hadde maks uflaks på stranda.

GÅR GALT: Carola Häggkvist har prøvd seg på en ståhjuling på en strand i Sverige, men det gikk ikke helt bra. Video: carolaofficiell Vis mer
Publisert

Den folkekjære, svenske artisten Carola Häggkvist (55) hadde maks uflaks da hun var på stranda nylig.

55-åringen bestemte seg nemlig for å stå på «onewheel», som kan sammenliknes med et elektronisk skateboard med ett hjul i midten. Det resulterte imidlertid i en ulykke.

«Trodde jeg var 18 år igjen og kjørte skateboard (sist gang var forresten da jeg var 13 år)» skriver artisten på Instagram, hvor hun også deler både bilder og videoer av fallet.

På videoen står Häggkvist på en onewheeler og kjører langs en strand. Det er imidlertid når hun skal av problemene oppstår, og hun faller av og lander i en slags spagat.

GÅR GALT: Carola Häggkvist har prøvd seg på en ståhjuling på en strand i Sverige, men det gikk ikke helt bra. Video: carolaofficiell Vis mer

«Ikke gjør dette. Ikke uten å først få instruksjoner, uten hjelm og ikke i lang kjole», skriver hun innledningsvis i innlegget, før hun forteller mer om hendelsen:

«Først gjorde jeg det riktig og den skjønne surferen ble til og med imponert, og jeg kjente meg litt stolt og på eventyr for meg selv en vindfull ettermiddag på stranda. Til jeg hoppet opp igjen og ba henne om å filme. Au! Spagat, mildt sagt.»

På videoen ser ulykken ganske så dramatisk ut, men artisten skriver videre at det gikk bra med henne, tross at det var ganske smertefullt og beskriver følelsen som en hjernerystelse i hele kroppen.

FALT: Da Carola Häggkvist skulle opptre under «Late Night Concert», gikk det ikke helt etter planen. Etter at hun falt, måtte de stoppe innspillingen. Video: TV4 Vis mer

Hun anerkjenner imidlertid også at hun ikke er 22 år lenger, og oppfordrer andre eventuelle eventyrlystne Instagram-følgere om å varme opp før de prøver noe liknende.

55-åringen skal opptre i Trondheim førstkommende mandag, og før det skal hun til Oslo. Hun understreker i Instagram-innlegget at det kommer til å gå fint, og har seinere oppdatert at hun snart reiser til Norge.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer