ADVART: Kim Kardashian forteller at flere har advart henne om at et samarbeid med Trump og Det hvite hus kan få konsekvenser for karrieren hennes. FOTO: NTB Scanpix
ADVART: Kim Kardashian forteller at flere har advart henne om at et samarbeid med Trump og Det hvite hus kan få konsekvenser for karrieren hennes. FOTO: NTB Scanpix Vis mer

Kim Kardashian:

Advart mot Trump-samarbeid

Kim Kardashian forteller at hun har mottatt mange reaksjoner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I et større intervju med Vogue tidligere denne måneden, kunne realitystjerna Kim Kardashian West (38) avsløre at hun har besluttet at hun vil gå i sin avdøde fars fotspor - og bli advokat.

I juni i fjor mottok Kardashian mye oppmerksomhet da hun bidro til at 64 år gamle Alice Marie Johnson ble benådet av president Trump, etter å ha sonet livstidsdom for en førstegangs narkotikaforbrytelse.

Benådingen skjedde etter et møte mellom Kardashian og Trump.

Advart mot samarbeid

I et intervju i «The Van Jones Show» på CNN lørdag, forteller hun at folk har bedt henne om å ikke samarbeide med Trump og Det hvite hus.

- Folk har kommet til meg så mange ganger og sagt: «Ikke gå til Det hvite hus, karrieren din kommer til å være over, ikke gå dit», sier hun om reaksjonene i forbindelse med samarbeidet med Trump-administrasjonen.

Kardashian forteller at hun har drøftet hva som veier tyngst: «Å redde liv eller å kanskje motta negative Twitter-meldinger og presseoppslag i noen dager».

- Jeg garanterer at personer som soner fengselsstraff ikke bryr seg om hvem som er presidenten. De ønsker bare rettferdighet, og dersom jeg kan bidra med det, så bryr jeg meg ikke, sier hun i programmet.

«MAMMA?»: North West stiller et spørsmål mamma Kim Kardashian ikke er helt forberedt på. Vis mer

Kritikk

Om alt går etter planen vil Kardashian være ferdig med advokatstudiet i 2022.

Kardashian forteller at hun fikk denne kommentaren: «Du bør holde deg til ditt. Du kan være ambisiøs, men ikke for ambisiøs».

- Jeg vil ikke settes i bås. Jeg leste opp kommentaren for ektemannen min og reagerte: «Dette motiverer meg bare enda mer».

«Snarvei»

Etter at det ble kjent at realitydronninga ønsker å bli advokat, ble det hevdet at hun tar en snarvei til yrket. Kardashian har nemlig ikke fullført college, og vil heller ikke ta en jussgrad ved et universitet.

I stedet deltar 38-åringen på 18 undervisningstimer i uka i San Francisco, og går samtidig i lære hos advokatene Jessica Jackson og Erin Haney. I staten California er denne måten å oppnå en juss-grad på godkjent - selv om flere reagerer på «snarveien».

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer