Katy Perry:

Ærlig om mammalivet

Popstjerna letter på sløret om foreldrerollen.

STOLTE FORELDRE: Katy Perry og Orlando Bloom har en datter sammen. Foto: Pa Photos/NTB
STOLTE FORELDRE: Katy Perry og Orlando Bloom har en datter sammen. Foto: Pa Photos/NTB Vis mer
Publisert

I fjor sommer ble stjerneparet Katy Perry (36) og Orlando Bloom (44) foreldre sammen for første gang.

- Velkommen til verden, Daisy Dove Bloom. Vi svever av kjærlighet og beundring for den trygge og sunne ankomsten til datteren vår, delte de i en uttalelse til UNICEF som de begge er ambassadører for.

Mens dette er «Roar»-sangerens første barn, så har Bloom sønnen Flynn (10) med ekskona og supermodellen Miranda Kerr (38).

«Ubetinget kjærlighet»

Nå avslører popstjerna at hun i utgangspunktet var nølende med tanke på foreldrerollen. Til L'Officiel forteller hun at hun faktisk var nervøs for å bli mor.

BURSDAGSHILSEN: I anledning sin 36-årsdag fikk Katy Perry en pikant hilsen på sin Instagram-konto. Video: Instagram/@orlandobloom Reporter: Christian Roth Christensen Vis mer

Magasinet skriver videre at Perry gjennomgikk en «healende reise» for å lære hvorfor hun slet med en slik usikkerhet, og at hun til slutt fant grunnen.

- Nå forstår jeg det. Dette er å leve. Hver dag for meg nå er typisk «Når kan vi gå en tur? Når kan vi dra å svømme?» I godt og vel 12 år eksisterte ikke disse småtingene for meg, forklarer hun, og fortsetter:

- Det var fantastisk å leve vilt og galt i mange år, men noen ganger er det fint å bare kaste ball på gresset og se datteren din le av de små gledene som at hunden henter ballen for henne.

OVERRASKER: «Slik har du aldri sett Katy Perry før» blir trolig riktig å si til videoen som hennes forlovede, Orlando Bloom, la ut på Instagram forleden. Video: Rød Løper/@Orlandobloom Vis mer

36-åringen forteller også at hun synes det er deilig å ha ansvaret for et annet liv etter å ha bare fokusert på seg selv og sin egen karriere i evigheter. Og kjærligheten hun nå opplever fra datteren, kan ikke sammenliknes med noe.

Ingen hast med bryllup

Vesle Daisy har nå rukket å bli ni måneder, og mens Bloom i høst kunne avsløre at datteren har arvet sin berømte mors blå øyne, så har også Perry uttalt seg om at det er fascinerende å se hvor fort babyen utvikler seg.

- Jeg har sett datteren min forandre seg så mye de siste fem månedene, og når jeg ser på bilder, tenker jeg «wow». Du kan se tid i menneskelig form, og det er … Nå har hun fått bollekinn, røpet artisten i januar.

GRAVID: Superstjerna Katy Perry venter barn med skuespillerkjæresten Orlando Bloom, og er slett ikke redd for å vise fram sin høygravide mage. Video: Rød Løper Vis mer

Katy Perry og Orlando Bloom ble kjærester for første gang i 2016, før de i 2017 gikk fra hverandre en kort periode. Året etter fant de derimot tilbake til hverandre, og siden den gang har gladnyhetene kommet nærmest som perler på en snor.

På valentinsdagen i 2019 gikk «Ringenes herre»-stjerna ned på kne og fridde, og nyheten om forlovelsen delte de begge på Instagram.

«Full bloom», skrev hun under bildet, mens han skrev «Lifetimes».

Da paret hadde vært forlovet i fem måneder, innrømmet «Teenage Dream»-stjerna at hun ikke hadde noe hastverk med å gifte seg.

- Jeg synes vi har det bra. Vi jobber hardt for å legge et vakkert fundament før vi starter å bygge et gigantisk hus.

- Det er viktig for oss å gjøre et arbeid før vi tar fatt på det neste, virkelige store skrittet. Vi har begge vært gift før, og det er ikke det samme når man er i trettiårene, forklarte hun i et intervju med Cosmopolitan.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer