Agnes Kittelsen er lykkelig nygift med den svenske artisten Lars Winnerbäck

- Jeg har ingen planer om å bli «hemmafru».

HEKTISKE LIV: Lars Winnerbäck og kona Agnes Kittelsen deltok i «Skavlan» tidligere i år - de lever begge hektiske liv med mye turnering.
HEKTISKE LIV: Lars Winnerbäck og kona Agnes Kittelsen deltok i «Skavlan» tidligere i år - de lever begge hektiske liv med mye turnering. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Onsdag presenterte Riksteatret sine planer for resten av året og 2017. Den involverer en stor satsing som skuespiller Agnes Kittelsen er en vesentlig del av.

Ingen «hemmafru»

- Jeg skal spille «Min Kamp» basert på tekstene til Karl Ove Knausgård. Det blir mye reising og jeg får nok å gjøre, sier skuespilleren som skal farte land og strand rundt som Karl Ove Knausgård.

- Som du ser har jeg ikke tid til eller planer om å bli «hemmafru», sier hun.

Den 35 år gamle skuespilleren giftet seg i april i Katarina kirken i Stockholm med en av Sveriges største artister, musikeren Lars Winnerbäck. De har vært kjærester siden høsten 2013, og i fjor sommer forlovet de seg.

Oslo og Stockholm

- Jeg er veldig heldig som har fått Lars. Men vi har mye å gjøre, begge to. Han turnerer mye, og det skal jeg gjøre framover også. Vi pendler mellom Oslo og Stockholm og bor litt her og litt der, sier hun.

Både Lars Winnerbäck (40) og Agnes Kittelsen (35) har et barn hver fra tidligere forhold. Til Expressen har Winnerbäck uttalt tidligere:

– Vi har jo barn begge to. Barna har flere foreldre enn oss, så vi kan ikke bare dra. Jeg tror min sønn gjerne vil bo i Stockholm, og hennes sønn vil nok bo i Oslo. Vi får pendle litt. Det går så bra, det gjør det faktisk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer