HEKTISKE LIV: Lars Winnerbäck og kona Agnes Kittelsen deltok i «Skavlan» tidligere i år - de lever begge hektiske liv med mye turnering.
HEKTISKE LIV: Lars Winnerbäck og kona Agnes Kittelsen deltok i «Skavlan» tidligere i år - de lever begge hektiske liv med mye turnering.Vis mer

Agnes Kittelsen er lykkelig nygift med den svenske artisten Lars Winnerbäck

- Jeg har ingen planer om å bli «hemmafru».

Onsdag presenterte Riksteatret sine planer for resten av året og 2017. Den involverer en stor satsing som skuespiller Agnes Kittelsen er en vesentlig del av.

Ingen «hemmafru»

- Jeg skal spille «Min Kamp» basert på tekstene til Karl Ove Knausgård. Det blir mye reising og jeg får nok å gjøre, sier skuespilleren som skal farte land og strand rundt som Karl Ove Knausgård.

- Som du ser har jeg ikke tid til eller planer om å bli «hemmafru», sier hun.

Den 35 år gamle skuespilleren giftet seg i april i Katarina kirken i Stockholm med en av Sveriges største artister, musikeren Lars Winnerbäck. De har vært kjærester siden høsten 2013, og i fjor sommer forlovet de seg.

FANT LYKKEN: Lars Winnerbäck og Agnes Kittelsen
giftet seg i april i år.
FANT LYKKEN: Lars Winnerbäck og Agnes Kittelsen giftet seg i april i år. Vis mer

Oslo og Stockholm

- Jeg er veldig heldig som har fått Lars. Men vi har mye å gjøre, begge to. Han turnerer mye, og det skal jeg gjøre framover også. Vi pendler mellom Oslo og Stockholm og bor litt her og litt der, sier hun.

Både Lars Winnerbäck (40) og Agnes Kittelsen (35) har et barn hver fra tidligere forhold. Til Expressen har Winnerbäck uttalt tidligere:

– Vi har jo barn begge to. Barna har flere foreldre enn oss, så vi kan ikke bare dra. Jeg tror min sønn gjerne vil bo i Stockholm, og hennes sønn vil nok bo i Oslo. Vi får pendle litt. Det går så bra, det gjør det faktisk.

Agnes Kittelsen forteller at ektemannen stadig vekk er på turné og har spillejobber. På sin nye plate, «Granit och morän», synger han om å kjøre i sin nye bil.

- Det er ikke din blir han kjører rundt med, da?

- Nei, har tatt lappen og er så fornøyd. Han har kjøpt si egen bil, sier Kittelsen.