SYK IGJEN: Agnete Johnsen er igjen rammet av sykdom, og må avlyse flere arrangementer. Foto: Arne Hoem / Dagbladet
SYK IGJEN: Agnete Johnsen er igjen rammet av sykdom, og må avlyse flere arrangementer. Foto: Arne Hoem / DagbladetVis mer

Agnete Johnsen er syk - avlyser flere arrangementer

Slått ut av virusinfeksjon.

(Dagbladet): Det er ikke lenge siden Norges Eurovision-håp, Agnete Johnsen (21), måtte avlyse sitt planlagte «Skavlan»-besøk grunnet høy feber.

Nå er MGP-vinneren syk igjen. Det meddelte Johnsen på sin egen Facebook-side mandag.

21-åringen forteller at hun har pådratt seg en virusinfeksjon, som allerede har herjet i et par uker.

«Jeg har vært sengeliggende en god stund nå, ute av stand til å jobbe (...) Selv om jeg stadig blir bedre, går det ikke fort nok til at jeg får gjort det jeg skal», skriver hun.

Artisten opplyser at alle planlagte arrangementer denne uka er avlyst.

Flere av Johnsens medarbeidere og nærmeste er smittet av virusinfeksjonen, og 21-åringens manager opplyser til VG at de med tanke på egen helse - og smitterisikoen - har fått beskjed om å ikke forlate landet med det første. 

- Ingenting veldig alvorlig, men alle vi har vært sammen med i det siste har blitt syke, så vi er kjipe smittebærere. Best å holde seg i ro, sier Espen Nystad til avisa.

Vi krysser fingrene for at Johnsen er frisk til Eurovision-finalen i Stockholm neste måned, der hun skal opptre med låta som sørget for norsk seier i februar, «Icebreaker».