Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Agnetha Fältskog åpner for Abba-gjenforening

- Det er planer om det.

 GJENFORENING?  Her er ABBA fra storhetstida under Melodi Grand Prix i 1974, da Abba vant finalen i Brighton 6. april 1974. Fra venstre Benny Andersson, Anni-Frid Lyngstad, Agneta Fältskog og Bjørn Ulvæus. Foto: NTB Scanpix
GJENFORENING? Her er ABBA fra storhetstida under Melodi Grand Prix i 1974, da Abba vant finalen i Brighton 6. april 1974. Fra venstre Benny Andersson, Anni-Frid Lyngstad, Agneta Fältskog og Bjørn Ulvæus. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Tidligere i vår sa ABBA-medlem Agnetha Fältskog til det tyske magasinet Die Zeit at hun «ikke hadde sagt nei til en Abba-gjenforening».

Nå setter hun igjen fart på ryktene, og også denne gangen til et tysk magasin - ved navnet Welt am Sonntag. Det skriver svenske Expressen.

- Noe vi tenker på - Det er selvsagt noe vi tenker på, skal hun ha sagt til det tyske bladet.

Det skal isåfall være snakk om et samarbeid i forbindelse med 40-årsjubileumet til hitlåta «Waterloo», som bandet vant den internasjonale Melodi Grand Prix-finalen med i 1974.

- Det er planer om å gjøre noe for å markere jubileumet. Men jeg kan ikke si noe på dette tidspunktet om hvordan planene vil utvikle seg, sier hun.

Dersom en gjenforening skal finne sted må bandet isåfall ha klart å få Benny Andersson til å endre mening. Han skal nemlig tidligere ha uttalt at en gjenforening er utelukket, skriver Expressen.

- Finnes ikke lenger - Nei, vi kommer ikke til å dukke opp. Vi finnes ikke lenger og det har vi ikke gjort siden 1982, skal han ha sagt i et intervju med TT for ett år siden.

Abba hadde sin storhetstid på 70-tallet og gjorde stor suksess også utenfor Sveriges grenser. Medlemmene Agnetha Fältskog, Bjørn Ulvaeus, Benny Andersson och Anni-Frid Lyngstad slapp har solgt over 380 millioner album på verdensbasis.

 POSITIV:  Agnetha Fältskog åpner for gjenforening av ABBA. 
 Foto: WEA/Warner Music
POSITIV: Agnetha Fältskog åpner for gjenforening av ABBA. Foto: WEA/Warner Music Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media