<strong>ALVORLIG:</strong> Tore Petterson har foreløpig ikke gått til det skritt å anmelde trusler og hatmeldinger, men dersom han igjen mottar sjikane vil han sannsynligvis gjøre det. - Jeg har fått mindre toleranse for slikt med årene, sier han. Nå forteller Petterson og seks andre kjendiser om de drøyeste forslagene og hets de har mottatt. Ofte har henvendelsene en seksuell karakter. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
ALVORLIG: Tore Petterson har foreløpig ikke gått til det skritt å anmelde trusler og hatmeldinger, men dersom han igjen mottar sjikane vil han sannsynligvis gjøre det. - Jeg har fått mindre toleranse for slikt med årene, sier han. Nå forteller Petterson og seks andre kjendiser om de drøyeste forslagene og hets de har mottatt. Ofte har henvendelsene en seksuell karakter. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer

Mottar drøye forslag og hets:

«Aids'en burde utryddet dere homofile for lengst!»

Kjendisene får ofte drøye forslag og trusler rettet mot seg.
- Jeg har fått høre at jeg er avvik, og at de skal voldta meg med en knust flaske, forteller Tore Petterson (39). Sjikanen er uttrykk for menneskelig nød, mener psykolog.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det er ikke uvanlig at meldinger som «Så deg på TV, ble kåt» tikker inn i innboksen, ifølge Tore Petterson. Han har likevel fått meldinger som er langt verre og mer truende i formen:

- Jeg har fått meldinger om at Aids'en burde utryddet oss homofile for lengst, at jeg er avvik og at de skal voldta meg med en knust flaske, forteller Petterson.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer