Cecilia Brækhus' boksekamp:

Ailo Gaup om forelderrollen: - Burde gjort dette tidligere

Den profilerte motorcross-kjøreren måtte la Anne Rimmen være hjemme med sønnen lørdag kveld. 

NYBAKTE FORELDRE: Ailo Gaup og Anne Rimmen ønsket i sommer sønnen Ebbe velkommen til verden. Bildet er fra Gullruten i 2015.  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
NYBAKTE FORELDRE: Ailo Gaup og Anne Rimmen ønsket i sommer sønnen Ebbe velkommen til verden. Bildet er fra Gullruten i 2015. Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Før kveldens boksekamp mellom Cecilia Brækhus og franske Anne Sophie Mathis gikk av stabelen i kveld, var det duket for rød løper utenfor Oslo Spektrum.

Kjendiser som gutta i Karpe Diem og flere politikere var tilstede. Motorcross-kjører Ailo Gaup møtte også opp på den røde løperen.

Han og samboeren Anne Rimmen fikk i sommer sitt første barn. Til Dagbladet kunne Gaup fortelle at de første ukene har vært forholdsvis enkle. Sønnen, som har fått navnet Ebbe, har likevel gitt paret noen søvnløse netter.

- Søvnløse netter

Gaup og Rimmen har vært kjærester siden 2008, og har holdt forholdet relativt privat.

- Livet som småbarnsfar er veldig koselig. Vi har ikke møtt på all verdens problemer, men det har blitt noen søvnløse netter, sier Gaup til Dagbladet og fortsetter:

- Men det går helt fint, altså. Vi trives godt i rollen, vi burde gjort dette tidligere. Vi får se på om det blir en til, det er ferskt det her. Han er bare 11 uker gammel, forteller han.

På spørsmål om hvorfor ikke Rimmen var med på boksekampen, svarer Gaup at hun er hjemme med sønnen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer