LUEGUTT: Aksel Hennie er glad i lua si. Da Tone Damli Aaberge så ham for første gang, for seks år siden, hadde han lue på hodet da han jogget på tredemølla. Her er de avbildet i forbindelse med Oslo Fashion Week - også da med lua på.  Foto: Erlend Aas / Scanpix
LUEGUTT: Aksel Hennie er glad i lua si. Da Tone Damli Aaberge så ham for første gang, for seks år siden, hadde han lue på hodet da han jogget på tredemølla. Her er de avbildet i forbindelse med Oslo Fashion Week - også da med lua på. Foto: Erlend Aas / ScanpixVis mer

- Aksel er snart 35, og er ikke gammel i hele tatt

Tone Damli Aaberge traff kjæresten Aksel Hennie for første gang da hun var 16 år.

||| (Dagbladet): Tone Damli Aaberge (22) og Aksel Hennie (34) bekreftet at de var et par foran blitzlampene på filmfestivalen i Haugesund for et år siden.

 - Jeg har sommerfugler i magen. Ingenting er bedre enn å komme ut og fortelle hele verden at man er forelsket, sa Damli Aaberge til Dagbladet den gangen.

I et intervju med bladet Elle forteller 22-åringen at hun møtte Aksel Hennie for første gang seks år tidligere på et treningssenter.

Men det var ikke kjærlighet ved første blikk.

- Han sprang på tredemølla med lua på! Jeg husker jeg ble helt skjelven da jeg så ham; men det kan god være fordi jeg syntes det var stas å se en kjendis, sier hun til bladet.

Da var hun i Oslo i forbindelse med deltakelsen i talentkonkurransen «Idol». Fem år senere ble de altså et par.

Tone Damli Aaberge er nesten 13 år yngre en skuespillerkjæresten, men forteller til Elle at hun ikke bryr seg om aldersforskjellen.

- Aksel er snart 35, og er ikke gammel i hele tatt! Og vi forstår hverandre. Det er vesentlig.

Paret flyttet sammen i fjor høst i Hennies lelighet på Frogner. Siden har de gått til innkjøp av en villa til 16 millioner kroner på Frogner i Oslo.

- Jeg kan bekrefte at de har kjøpt nytt hus, sier Damli Aaberges manager, David Eriksen, til Dagbladet da dette ble kjent.

NY VILLA:: Aksel Hennie og Tone Damli Aaberge har kjøpt seg villa på Frogner til 13 millioner kroner. Foto: ANDERS GRØNNEBERG/DAGBLADET
NY VILLA:: Aksel Hennie og Tone Damli Aaberge har kjøpt seg villa på Frogner til 13 millioner kroner. Foto: ANDERS GRØNNEBERG/DAGBLADET Vis mer