- Alanzinho vil tilbake til Norge

Brassen kontaktet Lisa-Marie på Facebook. Nå er de kjærester.

KJÆRESTER: Alanzinho og Lisa-Marie Woods ble kjærester etter at Tyrkia-proffen kontaktet Woods på Facebook. Foto: Scanpix
KJÆRESTER: Alanzinho og Lisa-Marie Woods ble kjærester etter at Tyrkia-proffen kontaktet Woods på Facebook. Foto: ScanpixVis mer

||| (Dagbladet): Tidligere Stabæk-spiller Alanzinho er sammen med nåværende Stabæk-spiller Lisa-Marie Woods.

De to fant tonen etter at sistnevnte ble kontaktet av brassen på Facebook etter en kamp. Kommunikasjonen fortsatte via SMS og Skype. Forrige helg besøkte hun ham i Tyrkia, etter det var de kjærester.

— Det sa litt klikk med en gang vi møttes. Og det overrasker meg egentlig ikke, jeg har følt vi har hatt veldig god kjemi i mange måneder, forteller Lisa-Marie til Budstikka.

I 2009 ble Alanzinho solgt til tyrkiske Trabzonspor fra Stabæk. Nå håper hun at publikumsfavoritten kommer tilbake til Norge.

— Vi har snakket litt om det. Og Alanzinho har lyst til å kommer tilbake til Stabæk og Norge, men kanskje ikke akkurat ennå, sier Stabæk-spiller Woods til lokalavisa.

Hun planlegger et nytt Tyrkia-besøk i november, men håper på et brasiliansk Norge-besøk før den tid. Kanskje allerede neste uke.

— Jeg håper det. Han skulle prøve, men de pleier å få veldig kort beskjed om når de får fri. Det hadde vært gøy om han hadde kommet når vi skulle spille én kamp, dessuten vet jeg at han gleder seg til å møte Stabæk-gutta igjen også, avslutter Stabæk-spilleren.