Brooklyn Beckham:

- Aldri jobbet et eneste skift

Brooklyn Beckham får gjennomgå etter nytt intervju.

KRITISERES: Flere har reagert på svarene til Brooklyn Beckham etter et nytt intervju. Her er han avbildet med mora Victoria Beckham. Foto: Richard Young/REX/NTB
KRITISERES: Flere har reagert på svarene til Brooklyn Beckham etter et nytt intervju. Her er han avbildet med mora Victoria Beckham. Foto: Richard Young/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kjendissønnen Brooklyn Beckham (23) har tidligere jobbet som både modell og fotograf, men har de seineste åra satset på sin store interesse, nemlig matlaging.

For kort tid siden ble 23-åringen intervjuet av Daniel Mac på TikTok, som er kjent for å oppsøke sjåfører som eier luksuriøse biler, hvor han stiller dem spørsmål om hva de jobber med.

Nå er det riktignok flere som ser rødt etter intervjuet, og mener at Beckham påstår at rikdommen hans kommer fra karrieren sin som «kokk». Det skriver australske 7 News.

OVERRASKER: Victoria Beckham har for lengst byttet ut dansesko og popstjerne-liv med stiletthæler og et nytt liv som motedesigner. Men det betyr ikke at hun har glemt gamle kunster. Video: Victo Vis mer

- Følg lidenskapen din

Videoen av Beckham, som er den eldste sønnen til stjerneparet Victoria (48) og David Beckham (47), har gått viralt på TikTok, og har i skrivende stund bikket 4,1 millioner sidevisninger.

Det er imidlertid svarene kjendissønnen ga under intervjuet som har fått folk til å reagere kraftig. Flere mener nemlig at han løy da han fikk spørsmål om hva han livnærer seg av.

23-åringen responderte følgende:

- Ehm, jeg er en kokk, sa han kort enkelt.

@itsdanielmac Bruh What Even Is A “Chef Name 😅💀@brooklynbeckham #mclarenp1 #p1 ♬ original sound - DANIEL MAC

- Er du kokk? Virkelig, er du den beste kokken i verden?» spurte Mac, mens han svarte «Jeg prøver å være det».

Beckham ble til slutt bedt om å dele noen gode råd for å komme seg inn i matindustrien.

- Bare følg lidenskapen din, hva enn som gjør deg glad. Bare fortsett å holde på med det, svarte han.

KJENDISSØNN: Ser du hvem sin sønn som spiller Gunnar i Netflix-filmen «Royalteen»? Video: Rød Løper / Netflix Vis mer

- Later bare som

Svarene til 23-åringen har ikke falt i god jord. Flere mener at han er bortskjemt og ikke har jobbet like hardt som andre kokker, spesielt siden han er født inn i rikdom.

«Kokk? Fyren har aldri jobbet et eneste skift på en restaurant i sitt liv», kritiserte en i kommentarfeltet.

«Født inn i en mangemillionærfamilie og giftet seg nå med dattera til en milliardær. Men han er en kokk!!» spøkte en seer, mens en annen kalte påstandene hans «urealistiske for andre kokker».

«Dette er han som later som kokkejobben ga han den bilen ... som kokk ... Brooklyn, vær så snill», skrev en tredje.

«Han lever av å være David Beckhams sønn», skrev en fjerde.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer