FOR ANDRE GANG: Superstjernen er nå blitt diagnotisert med brystkreft for andre gang, og blir nødt til å avlyse den kommende Europa-turneen. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet

Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
FOR ANDRE GANG: Superstjernen er nå blitt diagnotisert med brystkreft for andre gang, og blir nødt til å avlyse den kommende Europa-turneen. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Foto: Lars Eivind Bones / DagbladetVis mer

- Aldri la kreften ta «det beste» fra deg

Anastacia har blitt dødssyk - igjen.

(Dagbladet): Det er nå ti år siden Anastacia (44) ble diagnotisert med brystkreft i 2003, og kjempet seg gjennom det.

Nå har derimot sykdommen kommet tilbake, og etter streng beskjed fra legene har superstjerna sett seg nødt til å avlyse den kommende Europa-turneen «It's A Man's World».

- Jeg føler meg så forferdelig som blir nødt til å skuffe fansen som har gledet seg til dette. Det knuser hjertet mitt, skriver hun på Facebook.

Vil kjempe Superstjerna ser ikke ut til å la sykdommen ta motet fra henne, og forteller videre at hun skal komme seg gjennom kreften ved hjelp av støtte fra både familie og venner.

Målet er å bli helt frisk igjen.

- Nå mer enn noensinne, er det viktig å leve etter mottoet mitt «Ikke la kreften ta det beste fra deg», skriver hun videre på Facebook.

Anastacia vil fortsette å jobbe med det kommende albumet sitt, og håper å kunne planlegge en ny turné snart.