Prins Harry:

- Aldri sett ham så ulykkelig

Prins Harrys ekskjæreste mener han ville vært lykkeligere med en dame som prinsesse Kate.

AVSLØRER: Catherine Ommanney mener Harry og Meghan er en dårlig match, og mener han passer bedre med ei som svigerinna. Foto: REX/NTB.
AVSLØRER: Catherine Ommanney mener Harry og Meghan er en dårlig match, og mener han passer bedre med ei som svigerinna. Foto: REX/NTB. Vis mer
Publisert

Prins Harry (38) og hertuginne Meghan (41) ga hverandre sitt ja i 2018. I ettertid har de fått de to barna Archie (3) og Lilibet (1) sammen.

Paret, som har kommet med en rekke avslørende detaljer om det britiske kongehuset, lever etter alt å dømme et lykkelig liv sammen. Det er ikke prinsens ekskjæreste overbevist om.

«Real Housewives of DC»-stjerna, Catherine Ommanney (50), mener nemlig at Harry ville vært lykkeligere med en dame som prinsesse Kate (41), skriver Marca.

- Jeg ville elsket å se ham med en som Kate, som passer til rollen, Men han har, etter min mening, valgt en som er nesten det motsatte.

Det er i et intervju med GB News realitystjernen kommer med den overraskende uttalelsen. I samme intervju får Harrys kone, Meghan, også gjennomgå.

- Jeg mener, se hvem han er sammen med da. Meghan er manipulerende og kontrollerende. Jeg vet at det er lenge siden vi var sammen, men jeg tror definitivt han ikke er den samme personen som jeg møtte i det hele tatt.

50-åringen hevder å ha hatt en månedslang flørt med prinsen tilbake i 2006, og forteller at hun og «Spare»-forfatteren avsluttet forholdet som venner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer