Svensk reality:

- Aldri vært så mye sex som i år

«Bonde söker fru» er noe drøyere enn vår egen «Jakten på Kjærligheten».

DRØYT: Linda Lindorff har ledet «Bonde söker fru» i ti år. Til den svenske avisa Expressen sier hun at bøndene i årets sesong har mer sex enn noen gang. Her er hun avbildet med frierne fra 2014. Foto: NTB / Scanpix 
DRØYT: Linda Lindorff har ledet «Bonde söker fru» i ti år. Til den svenske avisa Expressen sier hun at bøndene i årets sesong har mer sex enn noen gang. Her er hun avbildet med frierne fra 2014. Foto: NTB / Scanpix  Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Årets sesong av «Jakten på Kjærligheten» er godt i gang her hjemme i Norge. Onsdag sparker våre svenske naboer i gang en ny sesong av den populære serien, og mye tyder på at svenskenes versjon er noe mer «krydret» enn vår, skal vi tro programlederen selv.

Mye sex

Programleder Linda Lindorff, har ledet svenskenes «Bonde söker fru» siden starten i 2006. I et intervju med den svenske avisa Expressen, forteller Lindorff at de svenske bøndene har mer sex enn noen gang.

På spørsmål fra Expressen om bøndene har mye sex, svarer hun:

- Haha, det kommer tidligere enn noen sinne, og det har aldri vært så mye som i år. Vi fokuserer ikke på sex i dette programmet, men om sexen dukker opp, så prater vi om det. Kjærlighet og sex hører sammen, sier hun.

Ifølge den svenske programlederen var det ikke en selvfølge at det ble en ny sesong. TV4-profilen vil ikke gå nærmere inn på hva som skjedde, men forteller til avisa at det var kaotisk i redaksjonen.

Lindorff forteller også at hun på et tidspunkt så seg nødt til å ta en prat med en av bøndene, da han ikke oppførte seg skikkelig.

- Når man dater, finnes det en form for etikk og moral, det synes jeg. Man kan ikke gjøre hva man vil, fordi det handler om folks følelser. Da må jeg si ifra om noen ikke oppfører seg skikkelig. En av bøndene trengte et smell på fingrene, sier hun.

Familieprogram

Hjemme i Norge er det Katarina Flatland som leder den trettende sesongen. Svenskene er i gang med sin ellevte.

«Jakten på kjærligheten» har bydd på tårer, knuste hjerter og deltakere som trekker seg. Tidligere har svenskenes versjon av programmet blitt sammenlignet med «Paradise Hotel». (Krever innlogging)

Kommunikasjonsrådgiver for «Jakten på kjærligheten» i TV 2, Unn Grethe Berge, forteller til Dagbladet at det også i den norske utgaven har vært mye sterke følelser. Hun understreker at «Jakten på Kjærligheten» er et familieprogram.

- Det er et familieprogram som alle aldre skal kunne se på, så vi holder oss innenfor de verdier som er akseptabelt i et familieprogram. Hva som skjer når kameraet er slått av hos bønder som har friere på besøk, eller når bøndene drar på romantiske turer med sin utvalgte, får heller forbli deres egen lille hemmelighet, sier hun.

Det er imidlertid ikke bare svenskene som er en smule drøyere enn oss nordmenn på reality-fronten. Også danskene har vist seg å være litt mer løssluppne - spesielt i «Paradise Hotel».

Danskene har sendt festglade ungdommer til Mexico 12 ganger, og det har bydd mange drøye scener forran kameraene.

Fakta: «Bonde söker fru»

Sesonger: 13 (2006 - 2016)

Kanal: TV4

Programleder: Linda Lindorff

Dette er de svenske jakten-bøndene:

  • Per Sundin (56)
  • Jennifer Erlandsson (33)
  • Erik Bäckman (21)
  • Sigrid Bergåkra (43)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer