Sofie Karlstad:

- Aldri vært så singel

Sofie Karlstad åpner seg opp om alenetilværelsen.

SINGEL: Sofie Karlstad avslørte tidligere i år at det var slutt med DJ-kjæresten Mikkel Christiansen. Foto: Kine Falch / Dagbladet
SINGEL: Sofie Karlstad avslørte tidligere i år at det var slutt med DJ-kjæresten Mikkel Christiansen. Foto: Kine Falch / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Torsdag var det endelig duket for en rød løper igjen, og på Odeon kino i Oslo var det strålende sol og god stemning. Dagbladet møter influenser Sofie Karlstad (24) på førpremiera av den niende «Fast & Furious»-filmen.

- Det er helt fantastisk at det skjer ting igjen. Jeg føler det er begynnelsen på slutten, sier hun ivrig, og forteller at hun er meget fornøyd med at hverdagen begynner å gå tilbake til normalen igjen.

Karlstad, som har nesten 250 000 følgere på Instagram, ble for alvor kjent for den norske befolkning da hun i 2019 deltok i «Paradise Hotel».

I fjor ble det kjent at hun hadde funnet kjærligheten med DJ og artist Mikkel Christiansen (29), men tidligere i år kunne imidlertid duoen bekrefte at de hadde gått hver til sitt.

Både Karlstad og Christiansen har hittil vært svært tause rundt bruddet, men nå letter førstnevnte på sløret om singellivet.

Trives

24-åringen strålte om kapp med solen på den røde løperen, og på spørsmål om hun har noen i kikkerten for tiden, svarer hun spøkefullt:

- Noen? Mange.

- Neida, jeg har aldri vært så singel som det jeg er nå. Jeg trives veldig godt med å bare være meg, og det siste jeg ser etter er en kjæreste, legger hun til.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer