Alejandro Fuentes og Melodi Grand Prix:

Alejandro Fuentes om livet utenfor rampelyset: - En brutal overgang

Måtte finne ut hvem han ville være.

MGP-KLAR: Alejandro Fuentes (30) er tilbake i rampelyset, denne gangen i MGP. Men selv sier han at han var nødt til å bruke de siste årene på å finne seg selv. Foto: Ørjan Ryland/NTB Scanpix / Reporter: Henriette Eilertsen / Klipp: Frida Andersen Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Alejandro Fuentes (30) var et hett navn, da han i 2005 havnet på en imponerende tredjeplass i «Idol». Siden den gang har 30-åringen trukket seg kraftig tilbake fra rampelyset.

Denne våren er han imidlertid tilbake for fullt, som artist under årets Melodi Grand Prix, hvor han skal delta med låta «Tengo Otra».

Den spanske låta tar Fuentes tilbake til røttene i Chile. Selv tror han det kan være positivt å synge på spansk under den norske konkurransen.

- Det er nok litt «ballsy,» men så lenge musikken er bra og catchy og folk digger det, så går det an, sier han til Dagbladet.

Fuentes har holdt en svært lav profil de siste åra, men tror at Melodi Grand Prix kan være den rette veien å gå for å få vist fram musikken sin igjen.

- Det er en låtskriverkonkurranse, vi må ikke glemme det, sier han og legger til:

- De siste åra har jeg fått barn, giftet meg og egentlig vært litt familiefar. Men også brukt litt tid på å finne ut hva jeg egentlig vil, forklarer 30-åringen.

Ble pappa

Det var i 2016 at Fuentes og kona Christina Kobbeltvedt Fuentes ønsket sitt første barn sammen, en liten gutt, velkommen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer