Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

«Skal vi danse»

Aleksander Sæterstøl ute av «Skal vi danse»

Måtte konkurrere mot kjæresten i danseduell.

UTE: Aleksander Sæterstøl måtte forlate «Skal vi danse». Foto: Thomas Reisæter / TV 2
UTE: Aleksander Sæterstøl måtte forlate «Skal vi danse». Foto: Thomas Reisæter / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

NYDALEN (Dagbladet): Forrige uke ble det dramatikk under «Skal vi danse» da Amalie Snøløs (22) og hennes dansepartner Jørgen Nilsen måtte forlate konkurransen. Tidligere denne uken ble det derimot kjent at de fikk en ny sjanse, etter at Aune Sand (52) valgte å fristille sin plass.

Lørdag kveld fikk tv-seerne servert lidenskapelige tangoer, kjærlighetsfylte rumbaer og glade sambaer, og til tross for at samtlige imponerte dommerne i kveld, måtte nok et dansepar forlate konkurransen.

Lørdag kveld ble det tårevått på parketten.

Aleksander Sæterstøl og Lillian Aasebø møtte Martine Lunde og Fredric Brunberg i danseduell, og til slutt var det Aleksander og Lillian som måtte takke for seg.

- Akkurat nå er jeg bare drittlei av å være her. Jeg vil bare hjem, legge meg naken i senga og se på serier. Det er veldig kjipt, og spesielt å se at Martine ble så lei seg, sier Sæterstøl til Dagbladet, og legger til at han er glad på kjærestens vegne.

- Jeg vil bare hennes beste, så jeg er glad for at hun gikk videre.

SISTE DANS: Aleksander Sæterstøl og Lillian Aasebø røk ut av dansekonkurransen. Foto: NTB scanpix
SISTE DANS: Aleksander Sæterstøl og Lillian Aasebø røk ut av dansekonkurransen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Han legger heller ikke skjul på at det vil bli et savn å omgås dansepartneren, som han har blitt god venn med.

- Vi kommer definitivt til å holde kontakten. Vi kommer nok ikke til å avslutte vennskapet der, sier han.

AVKREFTER SJALUSI: Lørdag kveld var det hett på dansegulvet for både Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl. Likevel avkrefter de begge at de føler på sjalusi overfor hverandre. Reporter: Henriette Eilertsen Video: Kine Falch Vis mer

Stormet ut

Forrige uke var det Amalie Snøløs som måtte forlate konkurransen etter å ha havnet i årets første danseduell.

- Det er selvfølgelig trist, sa en tydelig følelsesladd Amalie etter exiten.

- Amalie ønsker ikke å gi en kommentar, fortalte kommunikasjonsrådgiver i «Skal vi danse», Anne Martha Leidland.

I etterkant av exiten forrige uke, holdt Snøløs en lav profil, frem til hun torsdag for første gang snakket ut om sjokkøyeblikekt til «God morgen Norge» på TV 2.

- Man kommer plutselig ut av en boble, og det føltes helt forferdelig. Jeg var stolt og glad, men også veldig, veldig lei meg. Mest fordi jeg hadde fått så mange gode venner, fortalte hun.

Saken fortsetter nedenfor.

RØRT: Herman Tømmeraas ble rørt til tårer da han så kjæresten Amalie Snøløs på parketten under første episode av "Skal vi danse". Video: Helén Skogstad. Reporter: Julie Solberg Vis mer

Ga bort plassen

22-åringen visste heller ingenting om Aune Sands generøse gest da hun våknet mandag morgen.

- Jeg så plutselig at det lå ute. Man blir jo litt rørt, og det er selvfølgelig veldig hyggelig at han ønsker å gi meg den sjansen. Aune viser det jeg alltid har tenkt, at den største gaven man har er å gi, fortsatte hun.

Dersom en deltaker velger å forlate eller trekke seg fra «Skal vi danse», sier nemlig reglene at den deltakeren som sist røk ut skal få tilbud om å komme tilbake. Dermed var det Snøløs' tur mandag, da Sand skrev følgende i et Instagram-innlegg:

«En dag er det en av mine jenter som står å gråter ute på dansegulvet, vi som sitter i toppen av gamle eiketrær og har hørt vinden fremkalle de vakreste minner fra eikenøtter som rasler, vi skal gi dere som er unge friheten til å danse på åpne sletter.»

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!