Alexander Rybak gjør comeback i Melodi Grand Prix

Flere tidligere vinnere av MGP skal på nytt kjempe om nok en plass i Eurovision Song Contest.

TILBAKE: Etter det Dagbladet erfarer skal den tidligere Melodi Grand Prix-vinneren Alexander Rybak kjempe om enda en MGP-pokal. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
TILBAKE: Etter det Dagbladet erfarer skal den tidligere Melodi Grand Prix-vinneren Alexander Rybak kjempe om enda en MGP-pokal. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det var i 2009 Norge knuste alle rekorder i Eurovision Song Contest, da Alexander Rybak (31) stakk av med seieren med sangen «Fairytale».

Fele-popsangen, som raskt ble en superhit her til lands, ble også en landeplage i flere europeiske land.

Nå skal 31-åringen gjøre comeback, etter det Dagbladet erfarer.

- Oj, så gøy det er første gang jeg hører dette. Tenk om vi får «Fairytale» nummer to, det hadde vært stas. Husk at det var 1,8 millioner nordmenn som heia på han sist. Jeg elsker gjensyn og føler Stella aldri fikk som fortjent. Hvis dette stemmer så blir dette tidenes finale. Stig Karlsen er kjempeflink så jeg håper dette stemmer, sier Per Sundnes, Melodi Grand Prix-ekspert, til Se og Hør.

10. mars er det duket for den 56. utgaven av Melodi Grand Prix, Norges nasjonale uttaking til Eurovision. Etter det Se og Hør får opplyst fra informert hold, er Alexander en av dem som skal konkurrere om å bli Norges bidrag i Eurovision i Portugal 2018.

- Morsomt rykte, utover det har jeg ingen kommentar, sier Mari Rustøy i Artistpartner som representerer Alexander Rybak.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer