Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

- Alexandra Joner er Norges mest sexy kvinne

- Jeg synes Tone er en veldig vakker dame.

TRONER ØVERST: Ingen norske kvinner var mer sexy i 2012 enn Alexandra Joner, mener bladet Manns lesere. Foto: Pål Bergstad / Stella Pictures
TRONER ØVERST: Ingen norske kvinner var mer sexy i 2012 enn Alexandra Joner, mener bladet Manns lesere. Foto: Pål Bergstad / Stella Pictures Vis mer

(Dagbladet): Magasinet Manns lesere har kåret artist Alexandra Joner (22) til Norges mest sexy kvinne.

Dermed troner hun øverst på lista, som tidligere er blitt toppet av Linnea Myhre, Isabella Martinsen og Tone Damli Aaberge. Ifølge bladet sa Damli Aaberge allerede i 2008, da hun selv ble kåret som vinner, at Joner fortjente førsteplassen.

- Jeg synes Tone er en veldig vakker dame, så jeg må absolutt si at hun fortjener - og har fortjent - å vinne. Dessuten synes jeg Triana er veldig sexy, og har futt og edge, sier Joner til Mann.

Artisten har hatt sukess med låter som «Sunrise» og «Come Inside Me». Samtidig har hun fått vel så mye oppmerksomhet for sitt sexy image og sin dristige klesstil.

- Jeg syns det er morsomt å provosere. At folk blir irritert over noe som ikke er noe å irritere seg over. Mest av alt ligger det i kulturen min å spille på sex og sensualitet. Jeg er født og oppvokst i Norge, men har det litt i blodet siden jeg er halvt svart. På Cuba er det mer naturlig å spille på det seksuelle fordi det er en vanlig del av hverdagen. Mens Norge har alltid vært bondelandet, hvor det er kaldt og vi kler på oss. Det skal sikkert litt til for at den tankegangen forandrer seg, sa hun til Dagbladet tidligere i høst.

DRISTIG: Alexandra Joner er ikke fremmed for å stille i dristige antrekk, og synes det er morsomt å provosere. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures
DRISTIG: Alexandra Joner er ikke fremmed for å stille i dristige antrekk, og synes det er morsomt å provosere. Foto: Tor Gunnar Berland / Stella Pictures Vis mer

Tittelen på låta «Come Inside Me» har heller ikke gått upåaktet hen blant kritikerne. Joner innrømmer at hun har måttet tåle en del vitsing på grunn av den.

- Det har blitt en del, for å si det mildt. Jeg kan snart gi ut bok med alle kommentarene jeg har fått. Kanskje jeg skal gi ut den offisielle «Come Inside Me»-vitseboka? Årets julepresang, hehe, sier hun til Mann.

Joner er tidligere kjent fra blant annet «Dansefeber» og «Grease».

NYTT NUMMER: Ny utgave av Mann er i butikkene nå.
NYTT NUMMER: Ny utgave av Mann er i butikkene nå. Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media