Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Alexia Bohwim flørter ubevisst med alt og alle

- Så lenge dere elsker barn og får tak i dop og våpen på fem minutter, men ikke bruker det, har dere draget på meg.

BEVISER AT HUN ER EN VERDIG MILF: Forfatter Alexia Bowhim anser seg selv som selve definisjonen av en MILF og har latt seg avbilde av Per Heimly i mannebladet FHM. Foto: Per Heimly.
BEVISER AT HUN ER EN VERDIG MILF: Forfatter Alexia Bowhim anser seg selv som selve definisjonen av en MILF og har latt seg avbilde av Per Heimly i mannebladet FHM. Foto: Per Heimly. Vis mer

||| Den noe atypiske vestkantfrua Alexia Bohwin har skrevet bøkene «Frognerfitter» og «MILF», har fire barn, strippestang i leiligheten og anser seg selv som Norges beste sosiolog. Hun bryr seg ikke om hun kalles alle MILF'ers mor eller en forfyllet tobarnsmor fra Frogner.

Nå kaster hun mesteparten av klærne for mannebladet FHM og Per Heimly.

Alexia anser seg selv som selve definisjonen på en MILF - en forkortelse for Mother I´d Like to Fuck - et uttrykk som dukket
opp i den første American Pie-filmen, og som etter hvert har etablert seg i dagligtalen.

På forespørsel om hvem som kvalifiserer som Norges deiligste MILF'er ramser Alexia opp navn som Charlotte Spetalen, Aqua-Lene og Berit Bomann.

- Berit Boman har det inni og utapå. Marianne Aulie har det utapå, men vanker for mye med griser, sier Alexia til FHM.

EN EKTE MILF: Alexia Bohwim, forfatter av "Frognerfitter" og "MILF", mest solgte debutant i 2008, 
hjemme i hennes leilighet på Frogner.
Foto: Marianne Lind/Dagbladet
EN EKTE MILF: Alexia Bohwim, forfatter av "Frognerfitter" og "MILF", mest solgte debutant i 2008, hjemme i hennes leilighet på Frogner. Foto: Marianne Lind/Dagbladet Vis mer

Alexia mener også man kan bruke uttrykket på fedre - såkalte FILF's. Personlig synes hun voksne kjendismenn med barn er diggere enn dem uten. Som Lars Lenth, Kjetil Rolness, Trond Espen Seim, Alex Rosén og Prepple.

På spørsmål om hvorvidt hun selv har 'harvet over' noen av disse svarer hun:

- Jeg ligger ikke med småfolk. Så svaret er — rent hypotetisk — ja.

image: Alexia Bohwim flørter ubevisst med alt og alle
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media