«Harry Potter»

Alkoholisme, nakenbilder og økonomisk ruin. Slik gikk det med «Harry Potter»-trioen

Enkelte «Harry Potter»-stjerner har nærmest forduftet helt.

«HARRY POTTER»-STJERNENE: Daniel Radcliffe, Emma Watson og Rupert Grint spilte de populære rollene som Harry Potter, Hermine Grang, og Ronny Wiltersen. I dag har de nesten ikke kontakt. Foto: NTB Scanpix
«HARRY POTTER»-STJERNENE: Daniel Radcliffe, Emma Watson og Rupert Grint spilte de populære rollene som Harry Potter, Hermine Grang, og Ronny Wiltersen. I dag har de nesten ikke kontakt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Vi kjenner alle historien. Den unge, adopterte briten med det mørke håret og det mystiske arret i panna, som på elleveårsdagen sin får vite at han har magisk blod i årene. Gjennom sju bøker, åtte hovedfilmer, flere spill og et digitalt univers får nye generasjoner stadig et møte med Harry Potter og hans utrolige verden.

Det er sju år siden den siste filmen om trollmannen og hans kamp mot det onde kom på kino. I tomrommet har spin-off-filmene om «Fabeldyr og hvor de er å finne» dukket opp, hvor den andre filmen i rekka har premiere førstkommende november og har Eddie Redmayne (36) i hovedrollen.

Her foregår handlingen lenge før Harry Potter og hans venner ble født, og vi får derfor ikke noe nytt møte med dem i denne omgang. Anledningen er derfor perfekt til å ta en titt på hva skuespillerne som foreviget rollene nå driver med, mange år etter suksessen.

Tørrlagt

I en slik sak er det vanskelig å komme utenom hovedpersonen selv, Daniel Radcliffe (29). Han var bare elleve år gammel da han fikk rollen som den verdensberømte trollmannen i den første filmen, som utkom i 2001.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer