Anastacia:

«Alle» har uttalt navnet feil

Ifølge popstjerna har fansen sagt feil i 22 år.

STJERNE: Anastacia var en av de største stjernene på begynnelsen av 2000-tallet. Foto: Peter Brooker/REX/NTB
STJERNE: Anastacia var en av de største stjernene på begynnelsen av 2000-tallet. Foto: Peter Brooker/REX/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

På tidlig 2000-tallet fikk verden virkelig øynene opp for den amerikanske popstjerna Anastacia (53), etter braksuksessen med hitlåten «I'm Outta Love».

Nå røper hun imidlertid at «alle» har uttalt navnet hennes feil de siste 22 åra. Det melder Independent.

Ifølge artisten er det hovedsakelig snakk om folk fra Storbritannia og Europa, der hun ironisk nok har hatt størst suksess, som ikke klarer å uttale navnet hennes korrekt. Selv har hun vært for høflig til å korrigere på feilen.

Anastacia forteller at i Storbritannia blir hun vanligvis referert til som «Anastay-Zia». I Europa har hun hørt flere varianter, deriblant «Anastar-zee-a» og «Anastar-see-a».

AVSLØRER: Justin Theroux er en amerikansk skuespiller og var tidligere gift med Jennifer Aniston. Nå avslører onkelen at «alle» har uttalt navnet hans feil. Video: Se og Hør Vis mer

Nå kan hun endelig røpe den korrekte uttalen, og her kommer en smule fransk-kunnskaper godt med. Artistens navn uttales nemlig «Anastay-jzha», og kan høres ut som en fransk «j» i for eksempel Jean eller Jacques

Hvem som har skylda for den 22 år lange misforståelsen er heller ingen hemmelighet, melder 53-åringen.

- Hvis mediene har sagt det på en bestemt måte, tror jeg folk bare følger etter det de hører, sa sangeren i podkasten «Celebrity Catch Up: Life After That Thing I Did», ifølge Independent.

Hun innrømmer at hun kunne vært streng overfor mediene når det kommer til navnet hennes, men legger til at det er vanskelig å holde kontroll på alle landene.

UENIGE: Shia LaBeouf og Olivia Wilde har ulike meninger om hvorfor førstnevnte ikke lenger er med i Wilde sin film «Don’t Worry Darling». Wilde har tidligere hevdet at hun sparket LaBeouf fra filmen. Video: Instagram/@problematicfame Vis mer

Anastacia legger til at å hele tida rette på folk ville føltes veldig «snobbete» gjort.

- Det er litt av et liv vi lever med våre i-landsproblemer og våre fancy navn, fleiper hun.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer