«Kjetil og Kjartan Show». Dette gjør de i dag:

Alle husker Kjetil og Kjartan sine elleville stunt. Så ble det stille

- Jeg tror ikke jeg så et humorprogram på flere år.

POPULÆRE: I år er det ti år siden Kjetil (t.v.) og Kjartan viste (t.h.) sin siste episode av det populære humorshowet «Kjetil og Kjartan Show» på TV 2. I dag ser livene til de to kompisene helt annerledes ut. Foto: NTB Scanpix
POPULÆRE: I år er det ti år siden Kjetil (t.v.) og Kjartan viste (t.h.) sin siste episode av det populære humorshowet «Kjetil og Kjartan Show» på TV 2. I dag ser livene til de to kompisene helt annerledes ut. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I år er det ti år siden kompisene Kjetil Hasselberg (51) og Kjartan Eide (46) fikk hele Norge til å le med sine elleville vitser og sketsjer i det populære TV-programmet «Kjetil og Kjartan Show».

Programmet gikk på TV 2 fra 2003 til 2007, og har æren for at uttrykk som «snakker vi lunsj» og «aaallright!» festet seg godt i hjernebarken på seerne.

Mange glemmer nok heller aldri Kjartan Eide i tanga, blant annet på stranda, hvor han forsøkte å «sjekke opp» damer. Ei heller da Kjetil stoppet tilfeldige folk på gata med absurde spørsmål, før han avsluttet med: «Det er deg, det».

I dag ser livet til de to komikerne annerledes ut enn det gjorde for ti år siden. Humoren har de likevel aldri lagt fra seg.

- Alene om å forstå

- Vi har fortsatt et godt humoristisk vennskap, hvor det til alle døgnets tider kan dukke opp en særs rar melding i innboksen min - som jeg kanskje er alene om å forstå, sier Eide til Dagbladet, noe Hasselberg kjenner seg godt igjen i:

- Vi er hverandres terapeuter. Vi pleier å tekste hverandre masse tull. Det var jo det som startet «Kjetil og Kjartan Show» også – vi har en humor som vi fikk utløp for hos hverandre, og den fikk vi også dele på riks-TV, forteller Hasselberg.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer