Tonje Frigstad:

- Alltid vært en drøm

Den tidligere «Farmen»-deltakeren forklarer militæruniformen og åpner opp om singeltilværelsen og framtidsplanene.

LIVET SMILER: Tonje Frigstad smiler for nye TV-prosjekter og singellivet. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
LIVET SMILER: Tonje Frigstad smiler for nye TV-prosjekter og singellivet. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer
Publisert

Tonje Frigstad (22) ble kjent for det norske folk da hun var deltaker i fjorårets «Farmen», hvor hun karret seg til en andreplass.

I etterkant av livet på gården har hun rukket å gjøre en hel del andre ting. Blant annet blir hun å se i det nye realitykonseptet til TV 2, «Forræder», og hun har også vært vikar som programleder for «God Kveld Norge».

På Instagram har hun i det siste delt bilder av seg selv kledd i militæruniform.

FLYTTER: Både Simon Tronstad Jacobsen og Tonje Frigstad pakker flytteeskene etter jul. Video: Celina Morken / Rød Løper Vis mer

- Jeg promoterer egentlig Forsvaret og førstegangstjenesten litt. Samarbeidet har ikke startet for fullt enda, men jeg har fått lov til å besøke ulike avdelinger og tjenester som Forsvaret tilbyr for å få de fram i lyset. Det er jo veldig mange som har spørsmål rundt Forsvaret, og veldig mange er nysgjerrige på min egen tid der, forklarer hun til Dagbladet.

SAMARBEID MED FORSVARET: Tonje Frigstad forteller at grunnen til at hun er å se i uniform er på grunn av et samarbeid med Forsvaret. Foto: Skjermdump Instagram/Tonje Frigstad
SAMARBEID MED FORSVARET: Tonje Frigstad forteller at grunnen til at hun er å se i uniform er på grunn av et samarbeid med Forsvaret. Foto: Skjermdump Instagram/Tonje Frigstad Vis mer

Sørlandsjenta gjennomførte nemlig selv i førstegangstjenesten og jobbet som fallskjermpakker på Rena. Hun mener selv hun vokste utrolig mye på året hun var der.

- Jeg ønsker å promotere Forsvaret for å vise hvor kult det kan være og at man kan klare det uansett kjønn, vekt, bakgrunn og liknende! I tillegg får et år i Forsvaret deg til å føle deg viktig og at du gjør noe for landet.

Frigstad har også vært vikar i «God kveld Norge», og hun legger ikke skjul på at hun trivdes godt i rollen som programleder.

- Det å være programleder har jo egentlig alltid vært en drøm for min del. Det å bare bli kastet ut i det av «God Kveld Norge» var dødsgøy, så det er absolutt noe jeg kunne tenkt meg å gjøre mer av. Jeg har kost meg veldig på de tingene jeg har fått gjøre, så jeg gleder meg til fortsettelsen.

SVETT: Observante «Farmen»-seere la merke til Simons svette rygg en tidlig morgen på storbondehuset. Nå forklarer han og Tonje sekvensen. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Kjæreste på gården

At det oppstår romanse på «Farmen»-gården har vi sett før, blant annet mellom influenser Sophie Elise (27) og fisker Isak Dreyer (28). Frigstad fikk selv opplevde litt bonderomantikk sammen med deltaker Simon Tronstad (23). Etter en god stund med spekulasjoner kunne de i desember avsløre at de offisielt hadde blitt kjærester.

Knappe tre måneder seinere meldte de begge at de hadde valgt å gjøre det slutt, og Frigstad kunne da forsikre Dagbladet om at det ikke var noen sure miner. Ifølge 22-åringen er det fortsatt god stemningen mellom dem.

- Det er en del kontakt. Nå bor vi jo begge i Oslo og er fortsatt gode venner. Vi kan fint henge sammen og vi har en god tone.

BLIR STARSTRUCKED: Emma Ellingsen avslører hvilke norske kjendiser hun hadde blitt sjokkert over å møte, og hvordan det går med datinglivet. Reporter: Thale Kristensen. Video: Celina Morken. Klipp: Anna Celine Hanisch. Vis mer

- Jeg trives godt som singel, men jeg utforsker ikke singellivet for fullt, ler hun.

Med mye TV-tid følger også en del oppmerksomhet, både på godt og vondt. Frigstad har i det siste delt noen av de rare spørsmålene hun får på sin Instagram-profil.

- Det renner inn mye rart, jeg må jo nesten bare le litt. Jeg tar meg ikke noe nær av det.

- Folk er jo sjarmerende, sier hun kryptisk, uten å gå noe nærmere inn på det.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer