Tonje Frigstad:

- Alltid vært en drøm

Den tidligere «Farmen»-deltakeren forklarer militæruniformen og åpner opp om singeltilværelsen og framtidsplanene.

LIVET SMILER: Tonje Frigstad smiler for nye TV-prosjekter og singellivet. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
LIVET SMILER: Tonje Frigstad smiler for nye TV-prosjekter og singellivet. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Tonje Frigstad (22) ble kjent for det norske folk da hun var deltaker i fjorårets «Farmen», hvor hun karret seg til en andreplass.

I etterkant av livet på gården har hun rukket å gjøre en hel del andre ting. Blant annet blir hun å se i det nye realitykonseptet til TV 2, «Forræder», og hun har også vært vikar som programleder for «God Kveld Norge».

På Instagram har hun i det siste delt bilder av seg selv kledd i militæruniform.

- Jeg promoterer egentlig Forsvaret og førstegangstjenesten litt. Samarbeidet har ikke startet for fullt enda, men jeg har fått lov til å besøke ulike avdelinger og tjenester som Forsvaret tilbyr for å få de fram i lyset. Det er jo veldig mange som har spørsmål rundt Forsvaret, og veldig mange er nysgjerrige på min egen tid der, forklarer hun til Dagbladet.

Sørlandsjenta gjennomførte nemlig selv i førstegangstjenesten og jobbet som fallskjermpakker på Rena. Hun mener selv hun vokste utrolig mye på året hun var der.

- Jeg ønsker å promotere Forsvaret for å vise hvor kult det kan være og at man kan klare det uansett kjønn, vekt, bakgrunn og liknende! I tillegg får et år i Forsvaret deg til å føle deg viktig og at du gjør noe for landet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.