Maren Platou:

- Alt ble snudd på hodet

Maren Platou snakker ut om tida etter bruddet med Kygo.

ÅPENHJERTIG: Influenser og sykepleier Maren Platou snakker ut om bruddet med Kyrre «Kygo» Gørvell-Dahll og hvordan hun taklet kjærlighetssorgen som fulgte. Her er eksparet avbildet sammen i Florida i 2016. Foto: Sergi Alexander / Getty Images / NTB
ÅPENHJERTIG: Influenser og sykepleier Maren Platou snakker ut om bruddet med Kyrre «Kygo» Gørvell-Dahll og hvordan hun taklet kjærlighetssorgen som fulgte. Her er eksparet avbildet sammen i Florida i 2016. Foto: Sergi Alexander / Getty Images / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

I 2019 gikk Kyrre «Kygo» Gørvell-Dahll (29) og Maren Platou (28) hver til sitt etter fem år som par.

Bruddnyheten delte sistnevnte den gang på Instagram.

«Det er sårt og vanskelig å måtte meddele at Kyrre og meg har flyttet fra hverandre. Ting blir ikke alltid slik man har trodd. Setter pris på at privatlivet mitt blir respektert i tida framover. Det vil ikke bli gitt noen kommentarer utover dette», skrev hun.

Gørvell-Dahll og Platou holdt en svært lav profil da de fremdeles var sammen. Siden offentliggjøringen av bruddet har det vært stille rundt begge partenes privatliv.

Nå, litt over ett år seinere, snakker 28-åringen ut om bruddet med den verdenskjente DJ-artisten - og hvordan hun taklet kjærlighetssorgen, i Nettavisen-podkasten «Schendis».

Like etter at paret hadde slått opp fikk Platou henvendelser fra flere som undret seg over hvordan hun taklet å stå i stormen.

Selv mener hun at egenomsorg og tid hjalp på sorgen.

- Det er ingen råd å gi. Det er så individuelt. Sorg kommer i mange ulike størrelser. Man må bare tillate seg å være lei seg, og så må man bare ta den tida man trenger, og så kommer man over det, sier hun i podkasten, og fortsetter:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer