Meghan Markle og prins Harrys bryllup:

Alt du trenger å vite om prinsebryllupet i England

Dagbladet sender direkte med alle de viktigste detaljene.

GIFTER SEG: Det er snart klart for bryllup i Windsor, og mange detaljer skal på plass før den store dagen. Her er alt du trenger å vite om bryllupet til Meghan Markle og prins Harry. Foto: Alexi Lubomirski / Kensington Palace
GIFTER SEG: Det er snart klart for bryllup i Windsor, og mange detaljer skal på plass før den store dagen. Her er alt du trenger å vite om bryllupet til Meghan Markle og prins Harry. Foto: Alexi Lubomirski / Kensington Palace Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

I timene før og etter at kirkeklokkene ringer i Windsor Castle lørdag klokka 13.00 norsk tid, kan du følge Meghan Markle og prins Harrys bryllup på Dagbladet.no.

Fra klokka 10.30 byr vi på direktesending med spennende gjester, eksperter og innslag fra Windsor Castle utenfor London.

Programlederne Miriam Bakkejord og Anders Johan Stavseng skal lose seerne gjennom de største snakkisene, og forklare hva som foregår underveis.

Vår reporter i England, Henriette Eilertsen, skal dessuten ta temperaturen på stemningen utenfor kapellet.

Spennende

Under sendingen får vi blant andre besøk av Finn Schjøll (70), som skal vise hvordan kongelige brudebuketter lages. Moteekspert og DJ Marianne Jemtegård (39) tar også turen innom, for å prate om alt fra antrekkene til etterfesten. Antrekkene skal også diskuteres av Se og Hørs Caroline Vagle, som skal kaste lys over historiske kongelige brudekjoler.

Dessuten kommer Toppen Bech (79), for å prate om sin interessante relasjon til kongehuset. Festfikser Ronnie Ottem skal også være til stede, og forteller om den kongelige feiringen. Dagbladets Christopher Sjuve skal ta oss gjennom kongelige kaketrender.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer