«Alt for Norge»:

«Alt for Norge» endret livene til tv-paret

Mye har skjedd for norskamerikanerne siden kameraene ble skrudd av.

BLIR FORELDRE: Husker du disse to? Begge var å se i hver sin sesong av «Alt for Norge» på TVNorge. Etter deltakelsen fant de hverandre, og nå skal de både gifte seg og bli foreldre. Foto: Privat
BLIR FORELDRE: Husker du disse to? Begge var å se i hver sin sesong av «Alt for Norge» på TVNorge. Etter deltakelsen fant de hverandre, og nå skal de både gifte seg og bli foreldre. Foto: Privat Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

TVNorge-serien «Alt for Norge» har vært å se på skjermen siden 2010. Programkonseptet er nokså enkelt: Tolv norskamerikanere får besøke landet forfedrene deres utvandret fra for haugevis av år siden.

Deretter konkurrerer de om å bli mest «norsk», gjerne i konkurranser som involverer tørrfisk, 17. mai og toppturer. I tillegg til en pengeperemie får vinneren møte sin gjenlevende slekt i Norge, og ofte besøke familiegården forfedrene en gang i tida bodde på.

Programmet har derimot vist oss at det ikke bare er gjenforeninger man kan vinne. Enkelte av deltakerne har nemlig vunnet hverandre, og i dag er det flere «Alt for Norge»-par rundt om i USA.

Gleder seg

Joshua Svare (38) fra sesong to og Jessica Brustad (35) fra sesong tre fant kjærligheten etter at de begge hadde returnert til moderlandet etter innspilling. De hadde snakket på nettet, men møttes for første gang på en fest med andre deltakere. Det ble starten på noe magisk.

Nå kan paret dele den hyggelige nyheten om at de skal bli foreldre - til en liten, norskættet jente.

- På magen har Jessica en gedigen basketball, noe som synes på en smal jente. Det er omtrent to måneder til vi kan ønske vår lille jente velkommen til verden. Hun er litt av en sparker, og vi har kjent at hun har beveget seg en del, forteller han til Dagbladet, og fortsetter:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer