AVKLEDD: «Alt for Norge»-deltaker Lïv Bly (27) har kledd av seg i månedens utgave av FHM. Foto: Shannon Boettcher/FHM
AVKLEDD: «Alt for Norge»-deltaker Lïv Bly (27) har kledd av seg i månedens utgave av FHM. Foto: Shannon Boettcher/FHMVis mer

«Alt for Norge»-Lïv kler av seg i FHM

- Jeg får betalt for å bruke motorsag og å tenne på ting!

(Dagbladet): Norsk-amerikanske Lïv Bly (27) er en av årets deltakere i TVNorges realityprogram «Alt for Norge».

Sammen med 12 andre norsk-amerikanere har hun fått oppleve Norge, sitt opphav, gjennom konkurranser og utfordringer. Nå har Bly klart å komme seg helt til semifinalen av programmet.

Har teken på motorsaga I denne månedens utgave av FHM stiller Bly opp i bare undertøyet og med sitt levebrød - motorsaga. 27-åringen jobber nemlig som skogbrannkvinne i hjemlandet sitt.

Til magasinet forteller hun at hun jobber 16 timer hver dag to uker i strekk, for så å ha en uke fri der hun fester. I jobben feller Bly trær og slokker skogbranner på ulike steder i USA.

- Hvordan bestemte du deg for å bli skogbrannkvinne?

- Jeg ville ha en jobb med variasjon, en som gjerne er litt farlig, og som holder deg i form. Jeg får betalt for å bruke motorsag og å tenne på ting! sier Bly til FHM.

Liker både norske menn og damer Bly er bifil og forteller til mannebladet at hun er begeistra over både de norske mannfolka og de norske damene.

NORSK-AMERIKANSK: Norsk-amerikanske Lïv Bly (27) er oppkalt etter Liv Ullmann. Hjemme i USA blir mange forvirra over navnet hennes siden det kan oppfattes som det engelske ordet for: gå (leave). Foto: Shannon Boettcher/FHM Vis mer

- Norske menn har en slags stille selvtillit. De kler seg bra og har sannsynligvis også rent undertøy, sier Bly og legger til:

- Det er så mange fine, norske damer. Jeg hadde mange «girl crushes» i Norge, og flere av dem ble med på nakenbading klokka tre på natta.

Barn på boks I løpet av serien får «Alt for Norge»-deltakerne smake på mye norsk mat. Da de skulle lage norsk frokost fikk spesielt leverposteien mye oppmerksomhet.

Selv om Bly trodde leverposteien var barn på boks, tok hun seg en stor smakebit av det norske pålegget.

- Det smakte hundemat. Jeg kommer aldri til å prøve det igjen, sa Bly etter at spiseskjeen med leverposteien var unnagjort.

FHM kommer i butikkhyllene i dag.

FORSIDEPIKE: Lïv Bly pryder forsida til mannebladet FHM. Foto: FHM Faksimile Vis mer