George Clooney:

- Alt forandret seg

Skuespilleren åpner om hvordan kona endret livet hans.

GODT GIFT: Amal og George Clooney giftet seg i 2013. Nå snakker han ut om forholdet til kona. Foto: REX /Shutterstock / NTB
GODT GIFT: Amal og George Clooney giftet seg i 2013. Nå snakker han ut om forholdet til kona. Foto: REX /Shutterstock / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

George Clooney (59) har lagt en solid tv- og filmkarriere bak seg, og det er nok mange damer der ute som mener han er selveste drømmemannen.

Han har også tittelen «verdens mest sexy mann» under beltet fra 1997, og selv om håret har blitt grått, så vil mange argumentere for at Clooney fortsatt tar seg svært godt ut.

59-åringen har også gjennom karrieren fått rykte på seg for å være ydmyk og godhjertet, noe som med sikkerhet har bidratt til å gjøre ham desto mer ettertraktet.

Det ble menneskerettighetsadvokat Amal Clooney (42) som skulle kapre hans hjerte. De to møttes i 2013, og bare et halvt år seinere gikk den forhenværende ungkaren ned på kne. Allerede samme år ble de to rette ektefolk, og i 2017 ble de foreldre til tvillingene Ella og Alexander (3).

Det sier seg selv at livet tar en ny retning når man finner kjærligheten. I et stort intervju med magasinet GQ forteller imidlertid skuespilleren at livet hans ble snutt på hodet da han møtte Amal.

- Før var jeg sånn, «jeg skal aldri gifte meg, jeg skal ikke ha barn. Jeg skal jobbe, jeg har gode venner, livet mitt er fullverdig og jeg har det bra». Og jeg visste ikke hvor ufullstendig jeg var før jeg møtte Amal. Og så forandret alt seg. Jeg tenkte at «oi, faktisk så har det vært et stort tomrom», forteller han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer