Louise Angelica og John Arne Riise:

- Alt som mangler er en baby eller to

Louise Angelica Riise er tilfreds, men kunne gjerne tenke seg et barn.

VIL HA BARN: Louise Angelica Riise, John Arne Riises kone, avslører i «Bloggerne» at livet for de to endelig har begynt å falle på plass. Det eneste de mangler er en liten baby eller to. Video: TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Torsdag kveld er det duket for siste episode av TV 2 Livsstil-serien «Bloggerne», som de siste månedene har gitt seere et innblikk i hverdagen til landets mest profilerte bloggere.

I siste episode får vi følge Kristine Ullebø (20), Anniken Jørgensen (20) og Louise Angelica Riise (26), som alle har sitt å stri med. Sistnevnte venter spent hjemme i Ålesund, på at den nå pensjonerte fotball-ektemannen John Arne Riise (36) skal dukke opp.

Han har vært bortreist, og kommer hjem til nyforandret kjøkken og nye hyller i garderoben, som svigerfar har fikset. Paret har allerede to hunder i huset, men bloggeren er tydelig overfor ektemannen at noe mangler i livene deres.

Savner barn

- Jeg føler at brikkene faller på plass nå som John Arne er hjemme. Nå har vi dette huset, som ikke bare er mitt prosjekt, men vårt. Nå skal vi på en måte gjøre det til vårt hjem, sier hun og fortsetter:

- Nå er på en måte det siste som mangler en liten baby eller to. Det er det eneste jeg føler mangler i livet, sier Riise ærlig til kameraet.

Dette er ikke første gang hun er åpen om det hun føler mangler i livet sitt. I fjor fortalte hun til Seoghør.no at det ikke er uaktuelt for den kjente duoen å slå seg til ro med noen små.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer