«Farmen kjendis» 2021:

Alvorlig bilulykke: - Blod overalt

Hilde Skovdahl måtte trekke seg etter kort tid på «Farmen kjendis». Nå forteller hun hvorfor.

MÅ TREKKE SEG: Hilde Skovdahl måtte trekke seg fra «Farmen kjendis». Nå forteller hun om den alvorlige bilulykken som fremdeles preger henne. Her med Eli Kari Gjengedal. Foto: TV 2
MÅ TREKKE SEG: Hilde Skovdahl måtte trekke seg fra «Farmen kjendis». Nå forteller hun om den alvorlige bilulykken som fremdeles preger henne. Her med Eli Kari Gjengedal. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert

Det var to smørblide kjendiser som spaserte inn på gårdstunet i «Farmen kjendis» tirsdag kveld. Markus Bailey (28) og Hilde Skovdahl (51) kom nemlig inn på gården som årets utfordrere denne uka, men for sistnevnte skulle oppholde vise seg å bli av det heller korte slaget.

Vanligvis får utfordrerne tre dager på gården, før de opprinnelige deltakerne bestemmer hvem av dem som får bli værende i konkurransen.

Denne gangen gjorde imidlertid Skovdahl, også kjent som «Charter-Hilde», det enkelt for de andre. Hun så nemlig ingen annen utvei enn å kaste inn håndkleet og reise tilbake til 2021 etter intense smerter i det ene beinet.

Alvorlig ulykke

Vi skal tilbake til 2004, da Skovdahl ble utsatt for en alvorlig bilulykke som nestet kostet henne foten. Sammen med mora og sønnen Oscar skulle hun besøke mormora i Skåne i Sverige.

Skovdahl husker ikke hvorfor, men de måtte kjøre to biler. Hun og sønnen i én, mora i den andre.

- Da vi skulle reise hjem igjen var det en perfekt sommerdag. Jeg kjørte i 110 kilometer i timen som var fartsgrensa der. Jeg så noe blinke i veien, men før jeg rekker å styre unna, så har en kanne gått opp i styringa på bilen og rattet låste seg, forteller hun til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer