Alvorlig skadd

Stjerna har en lang rehabilitering foran seg. Nå ber tvillingsøstera om hjelp.

HARDT SKADD: Kathryn Prescott er hardt skadet etter hun ble påkjørt av en sementbil i New York. Foto: Amy Sussman / INVISION / NTB
HARDT SKADD: Kathryn Prescott er hardt skadet etter hun ble påkjørt av en sementbil i New York. Foto: Amy Sussman / INVISION / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Skuespilleren Kathryn Prescott (30) er mest kjent for sin rolle i det britiske tenåringsdramaet «Skins». Der portretterte hun karakteren Emily Fitch, mens hennes virkelige tvilling, Megan, hadde rollen som Emilys tvilling, Katie, i serien.

Nylig kom imidlertid nyheten om at Kathryn hadde blitt utsatt for en alvorlig ulykke, som har etterlatt henne hardt skadet. Hun ble nemlig påkjørt av en sementbil i New York, og er heldig som har kommet ut av det med livet i behold. Det har tvillingsøstera hennes fortalt, ifølge Sky News.

SKADER SEG: Christopher Åsheim sjekker inn på «Paradise Hotel» for tredje gang, men det tar ikke lang tid før det går galt. Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer

- Heldig som er i live

30-åringen skal ha brekt begge beina, fått to brudd i bekkenet og unngikk så vidt å bli lam. I et innlegg Megan har delt på Instagram skriver hun følgende:

«Etter å ha kjempet seg gjennom komplekse operasjoner, inkluderer noen av Kathryns skader: brudd i bekkenet på to steder, brudd i begge beina, brudd i foten og venstre hånd».

«Hun er utrolig heldig som er i live. Hun var nære på å bli lam. Legene er håpefulle om at hun vil bli fullstendig frisk, men dette vil bare være mulig med riktig behandling akkurat nå», skriver tvillingsøstera videre.

Reisenekt

Megan forklarer at Kathryn er alene i New York og kommer trenge mye hjelp før hun kan begynne å gå igjen. På grunn av coronarestriksjoner har hun selv, som for tida befinner seg i Storbritannia, imidlertid ikke klart å reise til USA. Det til tross for at hun ble fullvaksinert og tok en PCR-test.

Britiske statsborgere har foreløpig ikke lov til å komme inn i USA fra Storbritannia.

TO DRÅPER VANN: Tvillingsøstrene på filmpremiere i 2010. Foto: David Fisher / REX / NTB
TO DRÅPER VANN: Tvillingsøstrene på filmpremiere i 2010. Foto: David Fisher / REX / NTB Vis mer

«Jeg må være der for å hjelpe henne med bokstavelig talt alt, da hun klare utrolig lite selv. Hun kommer til å være under rehabilitering i lang tid, og trenger hjelp 24 timer i døgnet selv etter at hun forlater sykehuset».

Kathryn forklarer at hun har sendt søknad til den amerikanske ambassaden for å få unntak fra de nåværende restriksjonene, på grunn av tingenes tilstand. Søknaden ble avslått.

Josefine Frida Pettersen skadet seg under innspillingen av filmen «Disco». Det forteller hun om på «Skavlan». Video: TV 2 / Vis mer

Hun understreker at hun står klar til å hoppe på første fly over dammen så snart hun slipper inn i landet, og at hun er villig til å gjøre alt hun kan for å være sammen med tvillingsøstera si.

«Skins»-stjerna avslutter innlegget ved å trygle om hjelp til hvordan hun kan komme seg til USA, og ber samtidig følgerne om å vennligst la Kathryn være i fred.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer