T.I. og Tiny:

Alvorlige anklager mot stjernepar

T.I. og Tiny blir anklaget for å ha dopet ned og misbrukt kvinner i over ett tiår.

ALVORLIGE ANKLAGER: Rapperen T.I. og kona har blitt beskyldt for å dope ned og seksuelt misbruke kvinner i mange år. Selv benekter de anklagene. Foto: Paras Griffin / AFP / NTB
ALVORLIGE ANKLAGER: Rapperen T.I. og kona har blitt beskyldt for å dope ned og seksuelt misbruke kvinner i mange år. Selv benekter de anklagene. Foto: Paras Griffin / AFP / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Den amerikanske rapperen Clifford Joseph Harris jr. (40), bedre kjent som T.I., har ved flere anledninger skapt overskrifter for urovekkende uttalelser.

Denne gangen er det imidlertid ikke stjernas egne ord som får spalteplass i internasjonal presse, men alvorlige beskyldninger mot han og kona Tameka Cottle Harris (45).

Paret giftet seg i 2010, og nå hevder flere kvinner at de skal ha blitt dopet ned og misbrukt av duoen, ifølge New York Times. De grove anklagene mot paret begynte først å sirkulere i sosiale medier, før en advokat har meldt fra til påtalemyndighetene i to stater, på vegne av elleve kvinner.

- Over ett tiår

Fire kvinner har beskyldt T.I. og kona, sistnevnte også kjent under navnet Tiny, for å ha blitt dopet ned og seksuelt misbrukt av duoen, inkludert to tilfeller av voldtekt. Dette skal ha funnet sted i Georgia og California, ifølge brevene som er sendt av advokat Tyrone A. Blackburn.

Advokaten hevder at tilfellene skal ha skjedd over ett tiår, og begynte allerede i 2005. Den siste hendelsen som stjerneparet blir beskyldt for, skal ha skjedd i 2017 eller året etter.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer