Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Amanda Seyfried er blitt mamma

Hollywood-stjerna har ønsket seg barn i flere år.

NYBAKTE FORELDRE: Amanda Seyfried og Thomas Sadoski er blitt foreldre til en liten jente. Barn har skuespilleren ønsket seg i flere år. Foto: NTB scanpix
NYBAKTE FORELDRE: Amanda Seyfried og Thomas Sadoski er blitt foreldre til en liten jente. Barn har skuespilleren ønsket seg i flere år. Foto: NTB scanpix Vis mer

Amanda Seyfried (31) er utvilsomt en av Hollywoods største stjerner. Skuespilleren har vært med i alt fra «Mean Girls» til «Mamma Mia», og har på lerretet vist seg å være allsidig.

31-åringen giftet seg tidligere i mars med «The Last Word»-stjerna Thomas Sadoski (40), og paret har ikke rukket å være rette ektefolk i en måned engang før de skulle bli foreldre for første gang.

Stort ønske

Det er representanter for skuespilleren som bekrefter nyheten overfor nettmagasinet E!. De forteller at paret har fått en liten jente, men noe navn vil de ikke gå ut med ennå.

Babylykken er imidlertid utvilsomt stor for de nybakte foreldrene, som begynte å date hverandre i fjor. Forlovelsen kom i september, og bare to måneder etter det annonserte de at de skulle bli foreldre.

HØYGRAVID: Seyfried viste seg frem like før hun ble mor. Her er hun fotografert på en premiere i starten av mars, og det er tydelig at hun har en liten en i magen som snart vil ut. Foto: NTB scanpix
HØYGRAVID: Seyfried viste seg frem like før hun ble mor. Her er hun fotografert på en premiere i starten av mars, og det er tydelig at hun har en liten en i magen som snart vil ut. Foto: NTB scanpix Vis mer

Seyfried har flere ganger tidligere vært åpen om at det å bli mor er noe av det hun har ønsket seg aller mest.

- Jeg føler at eggene mine tørker inn. Jeg må «få det på»... Jeg vil ha et barn. Veldig gjerne. Jeg har et sterkt ønske om å bli mamma, fortalte hun til Marie Claire UK i 2015.

Ville ikke stå som hvit brud

Det var på David Letterman tidligere i mars at paret avslørte at de hadde giftet seg i all hemmelighet. Det ble det jubel i salen av. I forbindelse med planleggelese av bryllupet tidligere i januar, fortalte Seyfriedlitt hva hun tenkte.

Én ting var fast bestemt: Hun skulle ikke til å gi sitt «ja» i en tradisjonell, hvit brudekjole.

- Jeg vil ikke være midtpunktet, sa hun til Vogue Australia, ifølge Us Weekly.

IKKE HVITT: Her er Amanda som hvit brud i den romantiske komedien «Mamma Mia!» fra 2008. Foto: NTB Scanpix.
IKKE HVITT: Her er Amanda som hvit brud i den romantiske komedien «Mamma Mia!» fra 2008. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

- Jeg blir kledd opp og går på premierer hele tiden. Under fjorårets Met-galla gikk jeg i en brudekjole designet av Riccardo Tisci, og jeg har spilt brud på film en million ganger, forklarer hun videre.

«Mamma Mia!», «The Big Wedding» og «Les Misérables» er bare noen av filmene Seyfried sikter til.

- Jeg vil ikke ha en hvit kjole! Jeg har giftet meg så utrolig mange ganger i livet mitt allerede - på film! Skjønner du hva jeg mener? Sannheten er at det handler mer om forpliktelsen enn om seremonien.

Men dette betyr ikke at «Ted 2»-stjerna ikke gledet seg til å gå ned kirkegulvet.

- Jeg er så klar. Jeg har aldri tidligere vært så spent på noe i hele mitt liv, sa hun til bladet.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media