Amanda Seyfried er forlovet

Tirsdag forrige uke ble hun sett med ring på fingeren. Nå bekreftes ryktene.

LYKKELIGE SAMMEN: Amanda Seyfried og Thomas Sadoski er tydelig lykkelige sammen. Etter bare noen måneder sammen forlover de to seg.
Foto: Wenn / NTB Scanpix
LYKKELIGE SAMMEN: Amanda Seyfried og Thomas Sadoski er tydelig lykkelige sammen. Etter bare noen måneder sammen forlover de to seg.
Foto: Wenn / NTB Scanpix
Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Amanda Seyfried (30) er mest kjent for sin rolle som den gifteklare ungjenta Sophie i filmen «Mamma Mia».

Nå er hun selv klar for å gå til alters, etter å ha forlovet seg med kjæresten Thomas Sadoski.

Det bekrefter en representant for paret til US Magazine.

- Tommy og Amanda ble nylig forlovet og delte de gledelige nyhetene med familie og nære venner, forteller en nær venn av paret.

Tirsdag forrige uke ble «Mamma Mia»-stjernen sett med ring på fingeren når hun gikk tur med hunden, Finn. Det var da ryktene begynte å svirre, skriver Se og Hør.

Tidligere i år ble det kjent at Amanda Seyfried hadde funnet lykken nok en gang, etter at hennes to år lange forhold med skuespiller Just Long (38) tok slutt året før.

Møttes i fjor

Paret møttes i 2015 da begge to spilte i Broadway-stykket «The Way We Get By». Dramaet handler om et beruset par som har en «one-night stand» i et bryllup.

I 2016 ble de gjenforent på settet til filmen «The Last Word». Da skal vennskapet ha utviklet seg til noe mer, ifølge People.

Går fort frem

Nyheten om romansen mellom paret kom i mars, bare fem måneder etter Seyfrids brudd fra Justin Long, og fire måneder etter at Sadoski skilte seg fra kona Kimberly Hope - som han hadde vært gift med siden 2007.

Fra 2007 til 2010 var Amanda sammen med «Mamma Mia»-motspiller Dominic Cooper (38). I 2011 datet hun Ryan Phillipe (42). I 2012 var hun sammen med film-kjekkas Josh Hartnett (38), og hun har også vært koblet til «Dexter»-skuespilleren Desmon Harrington (39).

I fjor sa 30-åringen at det kan være vanskelig å få et kjærlighetsforhold til å fungere mens hun er på filmsett.

- Når man spiller inn filmer, så jobber man minst to hele måneder i 12 til 14 timer om dagen. Det er lett å ødelegge et forhold på den måten, fortalte hun til Vogue.

Denne saken ble opprinnelig publisert på seher.no.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer