Coronavirus:

Amerikansk influenser coronafast på Dyrøy

Sarah Gallo lever av å dele reisene sine i sosiale medier. Nå er hun strandet i karantene i Nord-Norge.

I KARANTENE: Sarah Gallo og fotografen hennes, David Rocabert, er i karantene i Senja-regionen. Foto: David Rocaberti
I KARANTENE: Sarah Gallo og fotografen hennes, David Rocabert, er i karantene i Senja-regionen. Foto: David Rocaberti Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Spredningen av coronaviruset har ført til at store deler av verden gjør tiltak for å unngå smitte. Norge er et av landene med flest smitte per innbygger, og torsdag denne uka ble det innført en rekke krav fra myndighetene.

Blant annet er det satt inn strenge karanteneregler, både for innbyggere og reisende. Sarah Gallo er en amerikansk influenser som lever av å reise - og å dele det med sine 125 000 følgere på Instagram, samt på bloggen sin.

- Vi ble sjokkerte

Hun ankom Norge torsdag, nærmere bestemt Dyrøy i Troms. Planen var å reise rundt for å oppleve Nord-Norge, men hun og fotografen David Rocaberti er nå satt i karantene og må oppholde seg i hytta de bor i.

- Å si at vi ble sjokkerte er en underdrivelse, men vi mener det er viktig å gjøre det beste ut av enhver situasjon. Vi kommer til å være her til vi får lov til å ta flyene våre hjem igjen, forteller hun til Dagbladet.

Influenseren forteller at området, utsikten og hytta de bor i er fantastisk, og at de er takknemlige for at det er nettopp her de sitter i karantene.

- Vi kunne faktisk ikke bedt om et mer komfortabelt sted å være i karantene på, og vi er takknemlige for å være «fast» på Dyrøy.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer