Jørgine Massa Vasstrand:

Ammer sønnen (2): - Modig

Treningsprofilens Instagram-innlegg hvor hun ammer sin to år gamle sønn fikk flere til å slenge med leppa. Samtidig hylles hun for åpenheten.

DELTE MENINGER: Da Jørgine Massa Vasstrand delte et bilde av at hun ammet sin to år gamle sønn, slang flere med leppa. Samtidig hylles hun for åpenheten. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
DELTE MENINGER: Da Jørgine Massa Vasstrand delte et bilde av at hun ammet sin to år gamle sønn, slang flere med leppa. Samtidig hylles hun for åpenheten. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det å amme har lenge vært et tema som vekker mye engasjement, både når det kommer til det å amme på offentlig sted og hvor lenge man skal amme barna sine.

De fleste husker nok da kunstner Marianne Aulie (48) skapte overskrifter for å amme sin da tre år gamle datter Aella Malove Bluebell Marie Ingeborg Hjørdis - også kalt Lillemor.

- Hun må selv få bestemme når hun ikke vil ha pupp mer, forklarte Aulie til Se og Hør i 2015.

Det tok ikke lang tid før uttalelsen vakte oppsikt, og influenser Marna Haugen Burøe (39) gikk hardt ut på bloggen sin - der hun kritiserte Aulies beslutning om å amme dattera.

Delte meninger

Influenseren stilte blant annet spørsmål ved hvem det er som trenger ammingen, samt om det var barnet eller mor som ikke klarte å gi slipp.

Aulie er imidlertid ikke den eneste som besluttet å fortsette med ammingen. På Instagram avslører influenser og treningsprofil Jørgine Massa Vasstrand (31) at hun fortsatt ammer sønnen Milano (2).

«Vi hadde slutta, men nå har vi kanskje ikke det likevel», skriver hun til to bilder av seg selv hvor man kan se at hun ammer sin to år gamle sønn.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer