Amy Schumer hånet på scenen i Sverige: Fikk mann kastet ut av salen

Står på scenen i Oslo i kveld.

BESTEMT: Under et show i Stockholm onsdag fikk Amy Schumer nok av en publikummer som kom med sexistiske utsagn. Foto: NTB Scanpix

BESTEMT: Under et show i Stockholm onsdag fikk Amy Schumer nok av en publikummer som kom med sexistiske utsagn. Foto: NTB Scanpix

Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Den amerikanske skuespilleren og komikeren Amy Scumer (35) er for tiden på turné. Onsdag var det Hovet i Stockholm som stod for tur.

Showet fikk imidlertid en litt uventet innledning da en mannlig publikummer gjentatte ganger ropte at hun måtte vise brystene.

Kastet ut

Det er tydlig at Schumer ikke finner seg i hva som helst, og fikk mannen kastet ut av salen før hun fortsatte showet. Da ble hun møtt med jubel blant publikum, skriver den svenske avisa Aftonbladet.

Schumer skal ha forsøkt å gi mannen en sjans ved å snakke til ham i starten av showet. Mannen fortsatte imidlertid å rope, og kvelden til mannen fikk en brå avslutning med en vekter i hver arm.

Aftonbladets Håkan Steen var på plass i salen, og ble vitne til de sexistiske utsagnene.

- Hun spurte: Synes dere at han skal kastes ut? Da jublet publikum. Etterpå spurte hun om han skulle få bli igjen, og da ble det helt stille, sier han.

Schumer ble for alvor kjent da hun slo gjennom som skuespiller med filmen «Trainwreck» i 2015. I tillegg til å være en anerkjent skuespiller, er Schumer også forfatter, regissør og komiker.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer