<p>BESTEMT: Under et show i Stockholm onsdag fikk Amy Schumer nok av en publikummer som kom med sexistiske utsagn. Foto: NTB Scanpix
</p>

BESTEMT: Under et show i Stockholm onsdag fikk Amy Schumer nok av en publikummer som kom med sexistiske utsagn. Foto: NTB Scanpix

Vis mer

Amy Schumer hånet på scenen i Sverige: Fikk mann kastet ut av salen

Står på scenen i Oslo i kveld.

(Dagbladet): Den amerikanske skuespilleren og komikeren Amy Scumer (35) er for tiden på turné. Onsdag var det Hovet i Stockholm som stod for tur.

Showet fikk imidlertid en litt uventet innledning da en mannlig publikummer gjentatte ganger ropte at hun måtte vise brystene.

Kastet ut

Det er tydlig at Schumer ikke finner seg i hva som helst, og fikk mannen kastet ut av salen før hun fortsatte showet. Da ble hun møtt med jubel blant publikum, skriver den svenske avisa Aftonbladet.

Schumer skal ha forsøkt å gi mannen en sjans ved å snakke til ham i starten av showet. Mannen fortsatte imidlertid å rope, og kvelden til mannen fikk en brå avslutning med en vekter i hver arm.

Aftonbladets Håkan Steen var på plass i salen, og ble vitne til de sexistiske utsagnene.

- Hun spurte: Synes dere at han skal kastes ut? Da jublet publikum. Etterpå spurte hun om han skulle få bli igjen, og da ble det helt stille, sier han.

Schumer ble for alvor kjent da hun slo gjennom som skuespiller med filmen «Trainwreck» i 2015. I tillegg til å være en anerkjent skuespiller, er Schumer også forfatter, regissør og komiker.

Norgesaktuell

I kveld står Schumer på scenen i Oslo Spektrum, og hun har høstet gode kritikker fra utenlandske medier. Avisa The Guardian ga Schumer fire av fem stjerner da de anmeldte tirsdagens show i Edunburgh.

Siden hun slo gjennom i filmen «Trainwreck» har den frittalende 35-åringen vært mye i medienes søkelys. I april ble hun av kvinnemagasinet Glamour stemplet som «plus size», og i mai gikk hun hardt ut mot kroppskritikerne.

«God morgen, nettroll. Dette er sånn jeg ser ut. Jeg føler meg bra. Jeg synes jeg ser sterk og frisk ut, akkurat som Miss Trunchbull», skrev Schumer under et bikinibilde på sin Instagramkonto.