Anbefaler skolevesker til 3000 kroner: - Helt bak mål

Motenettstedet Stylista får kritikk for veskeartikkel. 

- TA ANSVAR: Moteblogger og kjendisstylist Storm Pedersen oppfordrer nettstedet Stylista til å ta ansvar, etter at de anbefalte skolevesker til 3000 kroner. Foto: Stella Pictures
- TA ANSVAR: Moteblogger og kjendisstylist Storm Pedersen oppfordrer nettstedet Stylista til å ta ansvar, etter at de anbefalte skolevesker til 3000 kroner. Foto: Stella Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): «Syv kule vesker til skolestart» har motenettsiden Stylista kalt innlegget sitt, som nå får kritikk fra flere hold.

Artikkelen viser fram vesker i flere prisklasser, med den rimeligste til 679 kroner fra Zara.

Den dyreste er fra Michael Kors og koster 3095 kroner. Det er den dyreste delen av skalaen som får moteblogger og stylist Storm Pedersen til å se rødt.

- Det er idiotisk å anbefale vesker til unge jenter som koster skjorta. Det er rett og slett helt bak mål. Jeg skjønner hva de tenker, for de har også med vesker som ikke er for dyre. Men 3000 kroner er dritmye for en skoleveske, forteller Pedersen til Dagbladet.

- Ta ansvar

Stylisten forteller at han synes det er bra hvordan nettmagasinet velger å vise fram billige alternativer, men at de i høyere prisklasse koster for mye.

- De som jobber med dette faget her blir ofte blind på pris. Noen ganger kan man for eksempel se at sko på salg til 2500 kroner er billig. Det er det ikke, sier han og fortsetter:

- Mote hopper alltid videre til det neste. Å fortelle ungdom at «her er syv kule skolevesker» blir for teit. Baserer man livet sitt på å være kul og å eie dyre ting har man mista et poeng, forklarer Pedersen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer