Anders Jacobsen:

Anders Jacobsen om det flaueste «Mesternes mester»-øyeblikket: - Det var ekstremt kleint

Fikk ikke regneoppgaven til å stemme. 

STAKK AV MED SEIEREN: Anders Jacobsen forteller at «Mesternes mester»-deltakelsen har vært en opplevelse for livet, og at han blant annet sitter igjen med flere livslange vennskap. Her er han avbildet med trofeet etter seieren.  Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
STAKK AV MED SEIEREN: Anders Jacobsen forteller at «Mesternes mester»-deltakelsen har vært en opplevelse for livet, og at han blant annet sitter igjen med flere livslange vennskap. Her er han avbildet med trofeet etter seieren. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): - Jeg tror det største for meg var å oppleve hvor rause alle de andre utøverne er. Samholdet og lagånden var helt unik. Det gjorde oppholdet for min del, og jeg tror jeg har fått venner for livet, sier Anders Jacobsen (32).

Lørdag møtte Dagbladet den tidligere skihopperen på finalefesten for «Mesternes mester» i Oslo sentrum. Der ble det også klart at 32-åringen stakk av med seieren årets sesong, og dermed kan smykke seg med den gjeve vinnertittelen.

På tross av at han har gått ubeseiret gjennom konkurransen, innrømmer Jacobsen at flere av øvelsene - og spesielt én av dem - var særdeles krevende.

- Vi hadde en regneoppgave hvor vi skulle telle steiner, potteplanter og blomster, og der var jeg ekstremt dårlig. Jeg hadde riktig antall først, men jeg klarte rett og slett ikke å regne.

Fått ny jobb

I konkurransen «Gresk gåte» var det flere som slet med å holde hodet kaldt, men Jacobsen forklarer at det var vondt å ta feil gang etter gang.

- Det var ekstremt kleint, og var klippet litt sånn at det ble kleint også. Men for all del, det tåler man, sier han lattermildt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer