Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer
Min side Logg ut

Andreas Ygre Wiig og kjæresten fikk en sønn.

Andreas Ygre Wiig har blitt pappa for første gang

Ønsket lille Leo velkommen til verden på søndag.

BABYLYKKE: Andreas Ygre Wiig og kjæresten Hannah Sophie Sæthre Schanz  ble søndagforeldre til lille Leo. Foto: NTB Scanpix
BABYLYKKE: Andreas Ygre Wiig og kjæresten Hannah Sophie Sæthre Schanz  ble søndagforeldre til lille Leo. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): I april kom den hyggelige nyheten om at snowboard-stjernen Andreas Ygre Wiig (35) og hans ti år yngre kjæreste Hannah Sophie Sæthre Schanz (25) ventet sitt første barn sammen.

Nå har paret blitt foreldre.

- Vår lille sønn, Leo, kom til verden sist søndag. Et fantastisk øyeblikk i livet. Å føde er ingen spøk. Tusen takk Hannah Sophie for alt det harde arbeidet du har lagt inn! Beste hilsen, stolt pappa, skriver Wiig på sin Instagram-profil tirsdag.

Her deler han også et søtt bilde av den lille nybakte familien.

Det var i starten av februar at Seoghør.no kunne avsløre at Andreas hadde funnet lykken med den ti år yngre modellen, og to måneder senere kom babynyheten.

- Ja, vi er kjærester, avslørte Stokmarknes-jenta den gang.

Kun to måneder etter bekreftet det ferske paret at de skulle bli foreldre sammen.

Da den tidligere toppidrettsutøveren møtte opp for å delta i den årlige kjendiskampen under Norway Cup i august, var hans nydelige kjæreste på plass som tilskuer.

– Vi gleder oss veldig, begge to. Det blir jo noe nytt, som vi ser fram til med stor glede, strålte han til Se og Hør, og la til:

– Jeg blir nok en sporty far. Jeg liker jo godt å holde meg i aktivitet, og det vil jeg fortsette med. Det går jo fint å jogge med barnevogn.

Skiltes som venner

I august 2015 ble det kjent at det var slutt mellom Andreas og sangstjernen Marion Ravn (31) etter kun to år som ektepar.

De ble kjærester i 2006 og var lenge et av landets heteste kjendispar.

Ravns manager, Cecilie Torp-Holte, bekreftet bruddet overfor Se og Hør den gang.

– Jeg kan bekrefte bruddet og at de skilles som venner. Utover det har vi ingen kommentar, sa hun.

Artikkelen ble først publisert på Seoghør.no.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!