BABYLYKKE: Andreas Ygre Wiig og kjæresten Hannah Sophie Sæthre Schanz  ble søndagforeldre til lille Leo. Foto: NTB Scanpix
BABYLYKKE: Andreas Ygre Wiig og kjæresten Hannah Sophie Sæthre Schanz  ble søndagforeldre til lille Leo. Foto: NTB ScanpixVis mer

Andreas Ygre Wiig og kjæresten fikk en sønn.

Andreas Ygre Wiig har blitt pappa for første gang

Ønsket lille Leo velkommen til verden på søndag.

(Dagbladet): I april kom den hyggelige nyheten om at snowboard-stjernen Andreas Ygre Wiig (35) og hans ti år yngre kjæreste Hannah Sophie Sæthre Schanz (25) ventet sitt første barn sammen.

Nå har paret blitt foreldre.

- Vår lille sønn, Leo, kom til verden sist søndag. Et fantastisk øyeblikk i livet. Å føde er ingen spøk. Tusen takk Hannah Sophie for alt det harde arbeidet du har lagt inn! Beste hilsen, stolt pappa, skriver Wiig på sin Instagram-profil tirsdag.

Her deler han også et søtt bilde av den lille nybakte familien.

Det var i starten av februar at Seoghør.no kunne avsløre at Andreas hadde funnet lykken med den ti år yngre modellen, og to måneder senere kom babynyheten.

- Ja, vi er kjærester, avslørte Stokmarknes-jenta den gang.

Kun to måneder etter bekreftet det ferske paret at de skulle bli foreldre sammen.

Da den tidligere toppidrettsutøveren møtte opp for å delta i den årlige kjendiskampen under Norway Cup i august, var hans nydelige kjæreste på plass som tilskuer.

– Vi gleder oss veldig, begge to. Det blir jo noe nytt, som vi ser fram til med stor glede, strålte han til Se og Hør, og la til:

– Jeg blir nok en sporty far. Jeg liker jo godt å holde meg i aktivitet, og det vil jeg fortsette med. Det går jo fint å jogge med barnevogn.

Skiltes som venner

I august 2015 ble det kjent at det var slutt mellom Andreas og sangstjernen Marion Ravn (31) etter kun to år som ektepar.

De ble kjærester i 2006 og var lenge et av landets heteste kjendispar.

Ravns manager, Cecilie Torp-Holte, bekreftet bruddet overfor Se og Hør den gang.

– Jeg kan bekrefte bruddet og at de skilles som venner. Utover det har vi ingen kommentar, sa hun.

Artikkelen ble først publisert på Seoghør.no.